Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť WIF s.r.o., vydavateľ portálu SalaOnline.sk, sa pri ochrane osobných údajov riadi znením Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679.
 
Web SalaOnline používa súbory cookies.
 
Od štandardných užívateľov a návštevníkov nevyžadujeme žiadne citlivé osobné údaje. Primárne získavame údaje o návštevníkoch z tzv. súborov cookies, výlučne za účelom štatistiky a analýzy užívateľského správania. Súbory cookies v tomto rozsahu využívame bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov.
 
Prehliadaním webu súhlasíte s ich používaním.
 
Nastavenia cookies môžete sami zmeniť
 
V prípade, že nesúhlasíte s využívaním súborov cookies na našich a ďalších internetových stránkach, sami si vo svojom webovom prehliadači môžete nastaviť pravidlá, ako sa majú súbory cookies využívať a či ich budete poskytovať druhým a tretím stranám.
 
Internetové prehliadače majú defaultne nastavené automatické akceptovanie cookies. Sami ho v nastaveniach prehliadača môžete zablokovať alebo nastaviť upozorenia na ich vyžiadanie.
 
Občianska inzercia
 
Užívateľ, ktorý sa rozhodne pridať inzerát na portál Salaonline.sk súhlasí so zverejnením ním uvedených kontaktných údajov v súvislosti s publikovaným inzerátom po dobu trvania inzerátu alebo do jeho vymazania.
 
Prevádzkovateľ portálu nevytvára databázy a neuchováva žiadne kontaktné údaje osôb, ktoré inzerovali v občianskej inzercii.
 
Súťaže
 
Osobné údaje získané pri realizácii súťaží za účelom následného odovzdania výhry prevádzkovateľ portálu následne nijakým spôsobom ďalej nevyužíva.
 
SalaOnline.sk nerealizuje žiadny zber osobných údajov vo forme súťažných či iných kontaktných formulárov. Neeviduje žiadne osobné údaje užívateľov zapájajúcich sa do súťaží. Súťaže sú realizované výlučne prostredníctvom tretích strán (Facebook, Instagram) a riadia sa pravidlami a podmienkami tretích strán.
 
Weby tretích strán 
 
Časti portálu Salaonline.sk môžu obsahovať odkazy na webové stránky a služby tretích strán, ktoré nie sú vlastnené alebo prevádzkované spoločnosťou WIF s.r.o.  Tieto webové stránky môžu používať vlastné nástroje na získavanie informácií a údajov  vrátane osobných údajov užívateľov.
 

Kódex portálu

Tento Kódex upravuje pravidlá diskusií na salaonline.sk a povinnosti diskutujúcich. Ak sa budete správať podľa tohto Kódexu, bude to na prospech všetkých. Ak ho budete porušovať, vyhradzujeme si právo odmietnuť vám prístup k našim službám, prípadne bez predchádzajúceho upozornenia vymazať obsah vašej komunikácie alebo zablokovať vaše osobné konto pre diskusie.
 
Ak nesúhlasíte s pravidlami uvedenými v tomto Kódexe, nie ste oprávnení prispievať do diskusií.
 
Na základe registrácie poskytujete prevádzkovateľovi dobrovoľne údaje, vrátane osobných údajov v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Potvrdením registrácie dávate prevádzkovateľovi súhlas so správou, spracovaním a uchovaním Vašich osobných údajov poskytnutých v procese registrácie a to počas celej doby Vašej registrácie.
 
ČO JE V DISKUSIÁCH ZAKÁZANÉ
 
Pristupujte k ostatným používateľom nášho portálu s úctou. Akékoľvek osobné útoky, vyhrážky a obťažovanie budú potrestané zmazaním príspevku a/alebo vášho diskusného konta.
Absolútne neprípustné sú príspevky:
  • obhajujúce alebo podnecujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, politickú, občiansku, rasovú, národnostnú, náboženskú a inú neznášanlivosť a nenávisť ku konkrétnym ľuďom alebo ku skupinám obyvateľov, najmä k etnickým alebo náboženským skupinám,
  • príspevky obsahujúce obscénnosti alebo vulgarizmy (či už skryté alebo priame), ako aj príspevky vyvolávajúce verejné pohoršenie,
  • obsahujúce informácie, ktoré sú nepravdivé, polopravdivé, neúplné alebo také, ktorých pravdivosť si diskutujúci nemohol dostatočne overiť, najmä pokiaľ by mohli poškodiť iné osoby alebo skupiny osôb.
  • obsahujúce hrozbu fyzického napadnutia alebo fyzickej likvidácie inej osoby, alebo texty podnecujúce nenávisť (majetkovú či inú) voči tretím osobám vrátane samotných diskutujúcich.
Zakázané je písať diskusné príspevky v cudzom mene, vydávať sa za zamestnanca, alebo správcu služby salaonline.sk alebo za inú (najmä verejne činnú) osobu, ktorá by sa takýmto konaním mohla cítiť poškodená.
 
Neprípustné je zaplavovať diskusie viackrát tým istým príspevkom alebo príspevkom s tým istým vecným obsahom, viacnásobným odkazom na konkrétnu webovú stránku alebo príspevkom s grafickými prvkami, ktorých cieľom je pritiahnuť naň pozornosť (napr. písanie textov veľkými písmenami).
Neprípustné je propagovať v diskusiách komerčné produkty alebo súkromné firmy alebo zverejňovať odkazy na ich webové stránky.
 
Zakázané je vkladať do diskusií texty, ktorých autorom nie je samotný diskutujúci (citáty), v rozsahu viac ako jeden typický odsek.
 
Zakázané je vkladať do diskusií informácie o identite iných diskutujúcich bez ich súhlasu, najmä ich adresu alebo telefónne číslo a podobne.
 
BUĎTE ZODPOVEDNÍ
 
Salaonline.sk Vám umožňuje komunikovať prostredníctvom tohto portálu, nepreberá však zodpovednosť za obsah pridaný používateľmi ani ich hodnotenie ostatných diskutujúcich. Používatelia tohto portálu musia s týmto Kódexom súhlasiť a dodržiavať jeho aktuálne znenie. O prípadných zmenách a doplneniach Kódexu budú diskutujúci informovaní. Pokiaľ máte podozrenie, že niektorí diskutujúci pravidlá porušujú, prosím, informujte nás.
 
DODRŽIAVAJTE ZÁKONY
 
Pri používaní našich služieb ste zodpovední za dodržiavanie všetkých zákonov a ostatných právnych predpisov, ktoré sa vzťahujú na miesto vášho aktuálneho pobytu.
 
Zverejňovanie odkazov na webové stránky, ktorých obsah je v rozpore so zákonmi Slovenskej republiky, je zakázané. Týka sa to napríklad stránok propagujúcich rasizmus, porušujúcich autorské práva a podobne. Takéto príspevky budú prevádzkovateľom odstránené.
 
Väčšina materiálov zverejnených na stránkach salaonline.sk je chránená autorským právom a ich ďalšie šírenie podlieha súhlasu prevádzkovateľa., alebo iných držiteľov autorských práv, najmä tlačových agentúr. Ak máte záujem o ich ďalšie využitie, napríklad na vlastných webových stránkach, kontaktujte nás. Bez písomného súhlasu je akékoľvek ďalšie šírenie tu zverejnených materiálov zakázané.
 
CHRÁŇTE SVOJE DETI, SÚKROMIE A MAJETOK
 
Ak váš počítač používa viac ľudí, nezabudnite sa pred opustením stránok salaonline.sk odhlásiť, aby nikto nemohol v diskusiách vystupovať pod vašou identitou.
 
Vystríhame vás pred poskytovaním osobných údajov a informácií v diskusiách – týka sa to najmä čísla vašej platobnej alebo kreditnej karty, vašej adresy, telefónneho čísla, hesla a podobne. Takéto informácie môžu byť ľahko zneužité na protizákonné účely a spôsobiť vám ujmu.
 
PORUŠENIA KÓDEXU
 
Prevádzkovateľ portálu. nezodpovedá za obsah a aktivity v diskusiách vytváraných používateľmi. Napriek tomu nám záleží na tom, aby boli naše diskusné fóra miestom inteligentnej debaty, preto si ako prevádzkovateľ služby vyhradzujeme právo zasahovať do diskusií v prípade porušenia týchto pravidiel, a to napr. zmazaním diskusného príspevku a/alebo zablokovaním diskusného konta.
 
Prevádzkovateľ zmaže diskusné príspevky aj keď ho o to požiada fyzická alebo právnická osoba, ktorá je v diskusných príspevkoch napadnutá, pričom bude namietať nepravdivosť informácii alebo poškodzovanie dobrého mena. V takom prípade sa prevádzkovateľ vyzve diskutujúceho na hodnoverné preukázanie svojej identity, a ten je povinný poskytnúť prevádzkovateľovi údaje, podľa ktorých je identifikovateľný a dosiahnuteľný (meno, telefónne číslo a adresa trvalého pobytu). V prípade, že diskutujúci nezareaguje na výzvu do dvoch hodín alebo odmietne niesť právnu zodpovednosť za svoje tvrdenia má prevádzkovateľ právo diskusný príspevok vymazať.
 
V prípade závažného alebo opakovaného porušenia tohto Kódexu môžu byť zablokované všetky diskusné kontá daného používateľa.
 
Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo vo výnimočnom prípade pristúpiť k zmazaniu príspevkov alebo zablokovaniu konta aj v prípade autorov, ktorí priamo neporušujú tento Kódex, ale ich pôsobenie je dlhodobo prekážkou slušnej a vecnej diskusie a obťažujú ostatných diskutujúcich.
 
Prístupom k registrácií na salaonline.sk vyjadrujete svoj súhlas s týmito pravidlami a záväzok dodržiavať ich.
 
Ďakujeme vám, že pri využívaní portálu www.salaonline.sk budete dodržiavať tieto pravidlá. Vyhradzujeme si právo kedykoľvek ich upraviť, preto vám odporúčame do tohto Kódexu správania pravidelne nazrieť a ubezpečiť sa, že konáte v súlade s ním. Neznalosť obsahu Kódexu, jeho prípadné doplnenie alebo zmena nie je poľahčujúcou okolnosťou pri posudzovaní dôsledkov jeho porušenia.
 
V Šali, 7. novembra 2013
 
 
 

Pravidlá občianskej inzercie

Podmienky občianskej inzercie na portáli SalaOnline.sk
 
Sekcia „Občianska inzercia“ na portáli SalaOnline.sk slúži na bezplatné zverejňovanie občianskej inzercie: ponuka a dopyt tovaru, služieb a iného majetku súkromných osôb.
 
Uverejnenie občianskej inzercie je  bezplatné.
 
Občianska inzercia neslúži na komerčné účely. Sekcia je určená  výhradne občianskej inzercii a nie je prístupná na inzerovanie podnikateľskej činnosti. Komerčný inzerát bude administrátorom pozastavený a inzerent bude oboznámený o poplatku za komerčnú inzerciu.
 
Za občiansky inzerát sa považuje aj ponuka práce priamo od zamestnávateľa, kde sa bude práca vykonávať. Uverejnenie pracovných ponúk zo strany personálnych agentúr sa nepovažuje za občiansku inzerciu. Tento typ ponuky práce spadá pod platenú inzerciu.
 
V prípade, že bude akýkoľvek inzerát v rozpore s podmienkami inzercie, zákonmi Slovenskej Republiky alebo dobrými mravmi, vyhradzujeme si právo zmeniť ho alebo ho úplne odstrániť.
 
Prevádzkovateľ portálu nezodpovedá za obsah uverejnenej inzercie. Za akékoľvek škody alebo ujmy ako dôsledok inzercie je zodpovedný zadávateľ inzercie.
 

Radíme

Vonkajšie rolety alebo žalúzie? Čo vám a vašim oknám sadne viac?

Publikované Sala Online, 26.05.2022 - 10:09

Ako zástenu na ochranu súkromia na okno si môžete vybrať medzi roletami do exteriéru a žalúziami, ktoré sa inštalujú do interiéru....

Ďalší podvod v mene pošty, za predaj nedoručených zásielok vraj pošta organizuje humanitárnu pomoc

Publikované Sala Online, 23.05.2022 - 18:48

Slovenská pošta upozorňuje na ďalší podvod, ktorý ľudí nabáda za symbolické 2 eurá kúpiť náhodne vybranú nedoručenú zásielku.   Podvodníci sa tvária, že t...

Podľa polície primitívnosť podvodníkov nemá konca

Publikované Sala Online, 18.05.2022 - 18:26

„Primitívnosť podvodníkov nemá konca. Vyzývame seniorov, aby si dávali pozor na takéto telefonáty a aby sa nedali oklamať“. Uviedla nitrianska polícia na s...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Ako v lete bezpečne skladovať potraviny?

Publikované Sala Online, 22.07.2022 - 17:48Ako v lete bezpečne skladovať potraviny?

Obzvlášť v letnom období, ktoré sa spája s vyššími teplotami či cestovaním, môžete významne znížiť riziko ochorení z potravín dodr...

Kúpacia sezóna 2022: čo sa oplatí vedieť o kvalite vody na kúpanie a o bezpečnom kúpaní sa

Publikované Sala Online, 23.06.2022 - 20:10

Za kúpaciu sezónu je na Slovensku vo všeobecnosti považované obdobie od 15. júna do 15.  s...

Nepremeškajte zápisy do základnej umeleckej školy

Publikované Sala Online, 29.05.2022 - 20:32

Objavili ste u Vášho dieťaťa umelecké vlohy a radi by ste ich tanečné, výtvarné, hudobné č...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

Galantská nemocnica vyzýva ľudí k darcovstvu

Publikované Sala Online, 22.07.2022 - 17:38Galantská nemocnica vyzýva ľudí k darcovstvu

Darcov krvi je počas letných mesiacov menej. S nedostatkom zásob krvi aktuálne zápasí galantská nemocnica.    Nemocnica ...

Polícia upozorňuje vodičov, aby v teple nezabúdali deti a zvieratá v aute

Publikované Sala Online, 23.06.2022 - 20:32

Ak rodičia zabudnú dieťa v rozpálenom aute, môže to mať fatálne následky. Upozornila na to primárka ...

V Trnovci nad Váhom predstavia aj knihu Eduarda Kukana

Publikované Sala Online, 13.06.2022 - 18:36

Koncom týždňa sa budú v Trnovci nad Váhom konať Dni obce. Program sa bude konať v dňoch 17...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?