Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program Kina DK Šaľa na október

Publikované Sala Online, 21.09.2020 - 16:16
1.10 a 9.10. 2020, 20:00, 12+
Králi videa
 
Celovečerný dokument s hranými scénami „Králi videa“ podrobne mapuje scénu dovozu, kopírovania a dabovania západných filmov v socialistickom československu a okrajovo aj v Poľsku a Maďarsku. V dobách, keď bolo nemožné zohnať filmy západnej produkcie do oficiálnej distribúcie, jestvovali skupiny ľudí, ktoré dovážali, amatérsky dabovali a distribuovali medzi ľudí nahrávky týchto filmov na VHS páskach. Dokument však sleduje aj linku „spravodlivosti“, policajtov, ktorí mali za úlohu týchto pirátov a dabérov chytať. V dokumente vystupuje množstvo známych mien vtedajšej videoscény, z ktorých sa neskôr stali publicisti, režiséri, speváci, prekladatelia, majitelia videopožičovní. Okrem rozhovorov dokument ponúka aj množstvo hraných „retro“ scén, aby si ľudia, ktorí tú dobu nezažili, vedeli predstaviť ako to všetko fungovalo. V neposlednom rade by sme chceli týmto dokumentom vzdať poctu všetkým tým „Anjelom kultúry“, aj vďaka ktorým sme mohli vyrásť a začali milovať film.
Uvádza: Continental film
Film: OV, Dokumentárny, 82 min., SVK
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
2.-3.-4.10. 2020, 18:00, MP
Máša a medved: Mášine pesničky
Okúzľujúce animované príbehy nerozlučnej dvojice, ktorá si získala srdcia detí aj dospelých na celkom svete. Máša je zvedavé, múdre a neposedné dievčatko, ktoré žije v starej železničnej stanici v lese. Jej najlepším kamarátom je medveď, ktorý je bývalým cirkusovým artistom. Máša miluje dobrodružstvo a pri svojom objavovaní sveta pôsobí doslova ako magnet na problémy. Starostlivý medveď máva preto plné labky práce s naprávaním jej šibalských kúskov. V 13 príbehoch sa s malou nezbednicou a trpezlivým chlpáčom vydáme do slnečného Talianska, užijeme si karnevalové rytmy, či objavíme kúzlo Paríža. Staneme sa šerifom na Divokom západe i Robinom Hoodom v anglických lesoch. Najmä s nimi však zažijeme hromadu dobrodružstiev, vyvedieme množstvo lapajstiev a zaspievame si.
Uvádza: Continental film
Film: RUS, Animovaný, 90 min., SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
2.-3.10 2020, 20:00, 12+
Nádej
Silné drama Naděje dává své hlavní hrdince v plné síle jen slabou naději, když lékaři den před vánocemi zjistí, že má neléčitelný nádor. Ze života jí zničehonic zbývá už jen opravdu málo a ta největší zkouška čeká na vztah s jejím mužem. Šance na přežití není žádná, mají nějakou naději alespoň oni dva? Film vznikl podle osobních zkušeností režisérky, skvělé knižní předlohy a exceluje v něm ústřední herecká dvojice v čele s hvězdným Stellanem Skarsgardem.
Uvádza: Bontonfilm SK
Film: NOR, SWE, Dráma, Romantický, 126 min., ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.


4.10. 2020, 20:00, 12+
Ženská pomsta
Na skupinovej psychoterapii sa u doktora Wágnera náhodou stretnú tri ženy zrelého veku. Líšia sa síce profesiou a tiež povahou, ale majú rovnaký problém. Ich depresie a trápenia majú totiž spoločného menovateľa: neveru manželov, ktorým obetovali desiatky - často i neľahkých - rokov spoločného života. Spontánne ich to zblíži a rozhodnú sa, že lepšia, než drahé sedenie u psychoterapeuta, bude pomsta. S tou si navzájom pomôžu a pre svojich neverných manželov pripravia skutočné peklo na zemi... Film je úsmevným pohľadom na mužskú krízu stredného veku a oslavou ženskej solidarity.
Uvádza: MagicBox Slovakia
Film: CZE, Komédia, 88 min., OV
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
7.10. 2020, 20:00, 15+
Fk: Raj na zemi
Dokumentárny film, zachytávajúci profesionálny aj súkromný osud slovenského novinára, reportéra a fotografa Andreja Bána. Režisér Jaro Vojtek sníma prostredníctvom intímnych rozhovorov a počas spoločných putovaní po svete osobný Andrejov príbeh, jeho zápas so samotou a psychickými problémami, či snahu nadviazať dlhodobý a funkčný vzťah, po ktorom túži. Paralelne film zaznamenáva tragické a komplikované príbehy súčasného sveta vo vojnových a krízových oblastiach, či utečeneckých táboroch. Raj na zemi je topografiou tragických zápasov človeka a sveta, kontinuálnou terapiou bez konca.
Uvádza: ASFK
Film: SVK, dokument, 78 min,OV
Vstupné: 4€/3€ držitelia preukazu FK
 
8.10. 2020,  20:00,  15+
Krajina ve stínu
Film rozpráva príbeh obyvateľov zabudnutej dedinky neďaleko rakúskych hraníc, ktorým vstúpia doživota udalosti tridsiatych až päťdesiatych rokov 20. storočia. Predtým bolo podstatné obrábať pole, prežiť zimu a vychovať deti, teraz si treba vybrať, kto je Rakúšan, kto Nemec a kto Čech, a zaplatiť cenu, ktorú takéto rozhodnutie prinesie. A tak sa z dosiaľ pokojne žijúcich susedov stávajú zarytí nepriatelia, ktorí si navzájom vyrovnávajú účty aj za cenu zločinu, straty etických zábran a ľudskosti.
Uvádza: Filmtopia
Film: SVK, CZE, historický, dráma, 135 min., OV
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
9.-11.10. 2020, 18:00,  MP16.-17.10.2020
Malý yeti 2
Adam sa vie rozprávať so zvieratami a je super rýchly. Jeho oco je totiž legendárny Yeti, po ktorom tieto superschopnosti zdedil. Celá rodinka si spokojne žije aj spolu s medveďom, medvedíkom čistotným a veveričkami v jednom dome až pokým obrovská spoločnosť nezačne ťažiť ropu v krásnej prírodnej rezervácií na Aljaške. Je potom na Adamovi a jeho rodinke, aby túto zlú spoločnosť zastavili a zachránili tak prírodu.
Uvádza: Forum film
Film: BEL, FRA, animovaný, 89 min., SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
10.10. 2020, 20:00, 12+
Ako dostať deda z domu
Peter (Oakes Fegley) je nadšený, keď sa dozvie, že jeho starý otec Ed (Robert De Niro) bude bývať s ním a jeho rodinou v jednom dome. Ale len do chvíle, kým sa dedko kvôli chorej nohe nepresťahuje do jeho detskej izby a Peter má ísť bývať do nenávideného podkrovia. Hoci má starkého rád, svojej izby sa nemieni len tak ľahko vzdať a dedovi vyhlasuje vojnu. S pomocou kamarátov Peter vymýšľa najrôznejšie spôsoby, ako starého otca vypudiť z domu. Dedo je však tvrdší, ako vyzerá – odmieta sa vzdať a namiesto toho pripravuje odvetu... V ďalších úlohách sa predstaví Uma Thurman, Christopher Walken a nestarnúca Jane Seymour.
Uvádza: Bontonfilm SK
Film: USA, Rodinný, 95 min., ČD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
           
11.10. 2020, 20:00,  12+
Greenland: Posledný úkryt
V katastrofickom thrilleri POSLEDNÝ ÚKRYT sa ľudstvo snaží prežiť a zachrániť sa pred ničivou kométou, ktorá sa nezadržateľne rúti k Zemi. John Garrity (Gerard Butler), jeho manželka Allison (Morena Baccarin) a malý syn Nathan sa vydávajú na strastiplnú cestu, aby sa dostali na posledné bezpečné miesto na svete. Zo všetkých strán prichádzajú desivé správy o škodách, ktoré spôsobujú úlomky kométy. Tie fyzické však nie sú najhoršie - ľudí sa zmocňuje panika, prestávajú platiť základné princípy ľudskosti a všade vládne bezprávie. Šanca na záchranu sa zmenšuje každou minútou a nikto nechce pomáhať druhým, pretože v poslednom úkryte nie dosť miesta pre všetkých...
Uvádza: Forum film
Film: USA, triller, 119 min., ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
14.10. 2020, 20:00, 12+
FK: Milan Sládek
Zachytáva jeho tvorivú i životnú cestu bohatú na neočakávané zvraty. Sládek stál na začiatku 60-tych rokov pri zrode modernej slovenskej pantomímy. Nadväzoval na tvorbu francúzskych mímov Jeana-Gasparda Deburau, Jean-Louis Barraulta či Marcela Marceau, ale veľmi rýchlo si vypracoval vlastný divadelný jazyk. Jeho predstavenia Hrča, Únos do ticha, Starinár objavili pre naše publikum novú divadelnú formu, ovplyvnili nielen našich, ale aj európskych divadelníkov. Po vstupe sovietskych vojsk v roku 1968 Milan Sládek emigroval do Nemecka. So svojimi predstaveniami precestoval celý svet, založil divadlo pantomímy Kefka i medzinárodný divadelný festival Kaukliar. Dnes žije a pracuje v Kolíne nad Rýnom a napriek tomu, že má viac ako osemdesiat rokov, stále hrá svoje predstavenia. Film je bohatý na archívne materiály, fotografie, záznamy predstavení i výpovede umelcových spolupracovníkov. Je svedectvom nielen o individuálnom úsilí Milana Sládka, ale aj o osudoch celej generácie slovenských divadelníkov.
Uvádza: ASFK
Film: SVK, dokument, 90 min., OV
Vstupné: 4€/3€ držitelia preukazu FK
 
 
15.10. 2020, 20:00,  12+
18.10.2020,  17:30
KAREL
Celovečerný dokumentárny film o Karlovi Gottovi s názvom KAREL má konečnú podobu a jeho tvorcovia zverejňujú vôbec prvé zábery z neho. Symbolicky v deň, kedy sa Karel Gott narodil. "Je to náš dar k narodeninám, dar, ktorý síce nemôžeme odovzdať osobne, ktorý nás ale napĺňa radosťou, "hovorí režisérka filmu Olga Malířová Špátová. Snímka prinesie nezvyčajne osobný až intímny pohľad na život Karla Gotta, aký sa doteraz širokej verejnosti, ani jeho skalným priaznivcom, nenaskytla. do slovenských kín vstúpi 15. októbra 2020.
Uvádza: Bontonfilm  
Film: CZE, životopisný, dokument, 127 min., OV
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
16.10. a 28.10. 2020,   20:00,  15+
PRE BALÍK PRACHOV
Príbeh profesionálneho bankového lupiča, ktorý sa kvôli láske chce sám udať polícii a zapletie sa do násilného konfliktu s dvomi skorumpovanými agentami FBI. Tí ho plánujú obrať o jeho ulúpené peniaze.
Uvádza: Continental film
 Film: USA, akčný, triller, 99 min., ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
17.-18.10. 2020, 20:00,  12+
22.10.2020, 20:00
Smrť na níle
Legendárny detektív Hercule Poirot je späť v slávnej adaptácii detektívky Smrť na Níle, v ktorej počas svojej dovolenky v Egypte musí vyriešiť záhadnú vraždu mladej šľachtičnej.
Uvádza: : Cinemart
Film: USA, dráma, krimi, mysteriózny, 140 min., ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
24.-25.10 2020,  18:00, MP
Trollovia: Svetové turné
Animovaná nálož dobrej nálady, to je filmová rozprávka Trolovia: Svetové turné. Tvorcovia z DreamWorks Animation vás presvedčia, že všetky problémy sveta sa dajú vyriešiť tancom, spevom a objímaním. Princezná Poppy, stopercentná trolia klaďaska z úspešného prvého dielu, sa v druhom stala kráľovnou, ale našťastie ju to nijako nepoznamenalo. Vo svojom kráľovstve vládne spevom, tancom a ľavou zadnou, lebo panovať v krajine, v ktorej nie sú žiadne problémy, je úplná hračka. Princeznin svet by sa aj naďalej pokojne pohupoval v popovom rytme, keby jedného dňa nedošlo k šokujúcemu odhaleniu – popoví Trolovia nie sú jediní obyvatelia planéty! Žijú na nej ďalšie trolie kmene, a tie vyznávajú rôzne hudobné štýly. A tak sa zoznámime s Techno Trolmi, Country Trolmi a dokonca s Trolomi Rockovými! Tým rockovým vládne kráľovná Barbara a drsne uprednostňuje nielen tvrdšiu muziku ale aj predstavu, že rock je jediná správna hudba a mala by preto znieť na celej planéte. A toto už nie je problém, ktorý by Poppy mohla zvládnuť objatím a milou pesničkou. Preto sa spoločne so svojím najväčším kamošom Vetvošom vyberie na hudbyplnú púť do neprebádaných končín kráľovstva, aby našla spôsob ako zastaviť rockovú kolegyňu skôr, než svet úplne ovládnu gitarové riffy. Rovnako ako prvý diel, je aj dvojka plná hudobných peciek a ich originálnych remakov. Predstaviteľ Vetvoša Justin Timberlake navyše pre film zložil novú pesničku, ktorá má ambíciu aj potenciál dobyť prvé priečky hitparád podobne ako na Oscara nominovaný hit Can´t Stop The Feeling z prvých Trolov. Ani v slovenskom znení nebudú diváci ochudobnení o zaujímavé hlasy, v postavách Poppy a Vetvoša sa predstavia Romana Dang Van a Peter Makranský, a za rockových trolov budú spievať Mária Čírová, Nela Pocisková, Michael Švehla-Majself, Lucia Hurajová, Michal Straka-Ego a mnohí iní.
Uvádza: CinemArt SK
 Film: USA, animovaný, 91 min., SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
24.-25.10. 2020,  20:00, 15+
Nightlife
Čo všetko sa môže stať počas jednej noci a jedného rande, ktoré sa začalo tak romanticky a nádejne? Skoro všetko. Sériu bláznivých situácií zažíva v novej komédii Nightlife Elyas M´Barek, známy z trilógie Fakjú pán profesor a komédie Takmer dokonalé tajomstvá. Život barmana Mila je jeden nekonečný žúr. Užíva si párty, zábavu, kamošov, dievčatá – každý večer, iba v trochu inom poradí. Milo žije v noci a na plný plyn. Občas, keď náhodou zahliadne obyčajný život, ktorý vedú ľudia cez deň, mu napadne, či už nie je načase trochu pribrzdiť. A potom to príde... Milo sa zamiluje. Zhodou mnohých náhod stretne Sunny, ženu svojho života, a dokonca sa mu podarí pozvať ju na rande. Pri prvom stretnutí zapôsobil a teraz má jeden večer na to, aby sa zamilovala aj ona a neodišla za prácou až do Ameriky. Ale okrem toho, že má šancu zmeniť svoj život a získať ženu snov, má Milo aj trochu uleteného kamoša Renza – bezstarostného, nezodpovedného chaotika. A tak presne v okamihu, keď sa dôležité rande začne dobre vyvíjať, objaví sa Renzo a celý večer naberie úplne iný smer. Divoký, nečakaný, plný ostrých zákrut a nárazov. Renzo, ktorý má v pätách polovicu berlínskeho podsvetia, strhne Mila a Sunny na zbesilú jazdu nočným mestom. Ich rodiaca sa láska sa aj napriek tomu zdá byť neotrasiteľná, obidvaja ale musia toto rande najskôr prežiť. Berlín ešte nikdy nebol taký zábavný... Elyas M´Barek sa stal komediálnou hviezdou svetového formátu a jeho filmy plnia kiná v Nemecku aj u nás. V novej snímke Nightlife sa navyše znovu stretáva pred kamerou s Frederickom Lauom zo spoločnej extrémne úspešnej komédie Takmer dokonalé tajomstvá.
Uvádza: Bontonfilm
Film: NEM, romantická komédia, 111 min., ČD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
29.10. 2020, 19:00                                                            
SNOW FILM FEST
Každý rok od októbra do decembra do viac ako 200 českých a slovenských miest prináša Snow Film Fest tie najlepšie filmy o zimných športoch z celého sveta, aj z domácej produkcie Pravidelne sa môžete tešiť na celovečerné pásmo špičkových filmov o extrémnom lyžovaní, zimnom lezení, snowbordingu, snow-kitingu a ďalších zimných radovánkach. Snow Film Fest je zimný "brat" festivalu Expedičná kamera a spolu sú najväčšou akciou svojho druhu v Českej republike a u nás. Premietané filmy:
K2 - THE IMPOSSIBLE DESCENT

HORSE PISTE
VIKTOR
FLOAT TO SKI
 
 
30.-31.10. 2020, 18:00 ,  MP
100% VLK
Tento Halloween bude stopercentne zábavný a stopercentne chlpatý. Freddy Lupine vyzerá ako obyčajný mladý chlapec, akurát nie je obyčajný a nie je ani tak celkom chlapec. Má štrnásť a je... vlkolak. Alebo skôr bude. Freddy je súčasťou hrdého starého rodu vlkolakov a všetci očakávajú, že sa raz z neho stane vodca svorky – rovnako ako kedysi jeho otec. Keď nadíde slávnostná noc jeho prvej premeny, Freddy je pripravený stať sa hrôzostrašným a silným vlkom. Niečo sa však zvrtne a Freddy sa zmení sa na nie príliš dravého ani veľmi strašidelného, zato ale mimoriadne rozkošného... pudlíka. Toto je stopercentné sklamanie pre všetkých. Keďže vlci a psi sebou navzájom pohŕdajú, Freddy sa stáva hanbou rodiny a končí na ulici. Zatiaľ. Čarovná noc a spln prvej premeny stále trvá a Freddy musí do rána dokázať, že je skutočným stopercentným vlkolakom, inak bude navždy vylúčený zo svorky. So srdcom vlka a ružovou natupírovanou frizúrou sa pudel Freddy vydáva do ulíc za dobrodružstvom a kopou zábavy. Stretne pár túlavých psích kamošov, šialeného zmrzlinára, zažije psie väzenie, odhalí jedno dávne tajomstvo a napokon všetkým dokáže, že stopercentný vlkolak môže byť drsný ako vlk a zároveň rozkošný a kučeravý ako pudlík. 100 % vlkolak nadväzuje na úspešné animované filmy, ktoré kombinujú príšery a hrôzostrašné kulisy so „strašidelne“ veľkou dávkou zábavy. Vlkolak s tvárou pudlíka Freddy sa môže smelo zaradiť do panteónu monštier ako Drakula a jeho partička z Hotelu Transylvánia alebo celá Rodina Addamsovcov či Príšerákovcov, bez problémov by ho zobrali na Monster High: Školu duchov a jeho životopis aj pôvod je skvelý na prácu medzi Príšerkami s ručením obmedzeným.
Uvádza: Bontonfilm
Film: AUS, animovaný, rodinný, 96 min., SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
30.10. 2020,  20:00, 15+
#FOLLOWME
Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť.
Uvádza: Continental film 
Film: USA, Horor, 88 min., ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
31.10. 2020,   20:00, 15+
Démon zatratenia
Z lesa sa medzi ľudí priplazilo starobylé zlo, čerstvé kvety v záhonoch vädnú a umierajú, namiesto dieťaťa nájde matka v postieľke niekoľko zviazaných suchých vetiev. Tisíc rokov stará čarodejnica vyliezla zo svojej skrýše v koreňoch stromu a má hlad. Ťažko ju spoznáte, môže totiž žiť v koži niekoho iného. A živí sa výhradne deťmi.
 Vzdorovitého tínedžera Bena pošle mama na prázdniny do malého mesta k jeho otcovi. Ben si nájde brigádu, nudí sa, a tak má čas pozorovať dianie okolo seba. Všimne si menšieho chlapca zo susedstva a neujde mu ani, keď tento chlapec zrazu zmizne a nikto ho nehľadá. Všimne si, že úplne čerstvé kvety v okolí záhadne zoschnú a neujde mu, že mama malého chlapca sa správa veľmi zvláštne. Ešte zvláštnejšie je, že chlapcov otec sa tvári, ako keby nikdy žiadneho syna nemal. Vyzerá to tak, že Ben je jediný, kto si chlapca od susedov pamätá, preto sa rozhodne prísť celej veci na koreň. To však ešte netuší, do čoho sa púšťa – tisícročná čarodejnica, mýtický démon zabudnutia a zatratenia, je totiž strašný protivník.
Horor Démon zatratenia kraľoval od začiatku mája do polovice júna 2020 v rebríčku víkendovej návštevnosti kín v USA. V čase karantény sa z filmu stal fenomén amerických autokín.
Uvádza: Bontonfilm SK
 Film: USA, horor, 95 min., ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r
 
Zdroj: MsKS Šaľa
titulný obrázok: www.continental-film.sk

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?