Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program kina na marec

Publikované Sala Online, 23.02.2016 - 15:11
2.3. a 1.4.2016  (streda a piatok), 20:00, MP 12
Zoolander 2
Dvaja odvekí módni rivali, Derek a Hansel, musia dať hlavy dohromady, pretože nad nimi visí hrozba, že budú navždy nahradení mladšími, krajšími a šikovnejšími exponátmi.
Réžia: Ben Stiller, Uvádza: CinemArt SK
Hrajú: Ben Stiller, Benedict Cumberbatch, Justin Bieber, Owen Wilson, Penélope Cruz, Will Ferrell
Film: USA, komédia, 100 minút, ST
Vstupné: 4,- eur
 
3.3. a 6.3.2016 (štvrtok, nedeľa), 20:00, MP 12                            
Lída Baarová
Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu. Tisk ji vynese na titulní strany jako jednu z nejkrásnějších žen Evropy. Užívá si slávy i náklonnosti Gustava Fröhlicha, tehdejšího idolu všech německých žen. Ten je nejen jejím partnerem před kamerou, ale stane se i jejím milencem. Obdiv neskrývá ani sám Hitler, který po návštěvě ateliérů Baarovou pozve k soukromé audienci na Říšském kancléřství. Hvězda Baarové strmě stoupá. Lída s Fröhlichem se nastěhují do luxusní vily na prestižní berlínské adrese. Aniž tuší, že mají tak významného souseda – pána filmového průmyslu, ministra propagandy Goebbelse. Goebbels je k sobě začne zvát na vyhlášené večírky za účasti umělecké i politické smetánky. A při nich postupně vtahuje Baarovou do svých „ďábelských" sítí. Fröhlich žárlí a po jednom z mnoha dalších žárlivých výstupů ji vyžene z domu. Na tuto příležitost čeká bezhlavě zamilovaný Ďábel. Chce se kvůli Lídě vzdát úplně všeho – rodiny, kariéry, Říše. Baarová odmítne nabídku na dlouhodobé angažmá v Hollywoodu, zůstane v Berlíně a nové lásce nezvladatelně propadne. Zásadní otázku, zda je možné milovat zločince, si bude klást až za pár let a pak po celý zbytek života. Hitler na základě proseb Goebbelsovy manželky rozkáže svému ministrovi, aby ukončil skandální, s velkoněmeckými ideály neslučitelný vztah s Baarovou. Goebbels protestuje, ale po Hitlerově nátlaku svou lásku zavrhne. Baarové je zakázáno hrát v německých filmech a nesmí opustit Říši. Během Křišťálové noci v roce 1938 se jí podaří uprchnout zpět do vlasti, kde natočí ještě několik úspěšných filmů. Po okupaci Československa ale musí před nacisty opět prchat. Když skončí válka, vrací se plná nadějí do Prahy. Zde se však setká jen s výsměchem a ponížením. To pravé peklo ji ale teprve čeká..
Réžia: Filip Renč, Uvádza: Saturn
Hrajú: Alois Švehlík, Anna Fialová,, David Novotný, Gedeon Burkhard, Helena Dvořáková, Jan Révai,, Jana Plodková, Jiří Mádl, Jiří Ployhar ml., Karl Markovics, Lenka Vlasáková, Marie Kružíková, Martin Huba, Michal Dlouhý, Miroslav Táborský, Pavel Kříž, Petra Ben Messaoud, Petra Navrátilová, Simona Stašová, Štěpán Vlček, Táňa Pauhofová, Zdenka Procházková
Film: CZE, romantický, dráma, životopisný, 110 minút, ČV
Vstupné: 4,- eur
 
4.3.2016  (piatok), 17:30, MP 15     
11.3.2016  (piatok), 20:00, MP 15               
Grimsby
Sacha Baron Cohen, tvorca Borata, Bruna, Diktátora a Aliho G je späť v najbláznivejšej komédii roka! Tentokrát ako nie príliš vydarený brat jedného z najlepších špiónov sveta. Sympatický, no trochu prihlúply futbalový hooligan Nobby (Sacha Baron Cohen) sa po rokoch stretne so svojím bratom Sebastianom (Mark Strong), neúprosným MI6 agentom, aby spoločnými silami odvrátili globálny teroristický útok a zároveň dokázali, že za každým veľkým špiónom sa skrýva nevydarený súrodenec. Nobby má všetko, čo si len muž z Grimsby môže priať, vrátane 11 detí a najsexi priateľky (Rebel Wilson) na celom severovýchode Anglicka. Chýba mu len jeho mladší brat Sebastian, ktorého už 28 rokov márne hľadá. Keď Nobby konečne brata nájde, netuší, že má pred sebou najnebezpečnejšieho agenta MI6, ktorý práve odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastiana však krivo obvinia a dáva sa na útek. S hrôzou si uvedomí, že ak má zachrániť svet, nezaobíde sa bez pomoci najväčšieho blbca na zemi. Svojho brata.
Réžia: Louis Leterrier, Uvádza: ITA film
Hrajú: Annabelle Wallis, Daniel Westwood, Isla Fisher, Mark Strong, Penélope Cruz, Sacha Baron Cohen
Film: USA, komédia, 82 minút, ST
Vstupné: 4,- eur
 
4.3.2016 (piatok), 20:00, MP
Decibely lásky
Dej hudobnej filmovej romance sa odohráva v súčasnosti a zachytáva odvekú túžbu po láske, životnom partnerstve, náprave krívd aj omylov, to všetko naprieč všetkými generáciami. Je tiež akýmsi holdom tvorbe Michala Davida, ktorého hity sa stali neoddeliteľnou súčasťou mnohých filmov, sprevádza ich divákov aj v súčasnosti a jeho protagonisti sa preto aj tu objavia. Akýmsi sprievodcom deja je Ruda Hovorka (Rudolf Hrušínský najml.), štyridsiatnik, pracujúci na Plzenskom magistráte na útvare technických služieb kde má na starosti upratovanie mesta, popri tom je príležitostným diskdžokejom so zameraním na hudbu 80. rokov. Jeho otec Láďa Hovorka (Rudolf Hrušínský) je šarmantný dôchodca, ktorý je správcom v sanatóriách (rehabilitačné centrum pre liečbu pohyb. aparátu). Rudová dcéra Jitka (Marika Šoposká) je zdravotnou sestrou v miestnej nemocnici, kde je zhodou okolností lekárkou bývalá partnerka Rudy, Lenka (Lucie Vondráčková). Vzťah Jitky k otcovi je poznamenaný dlhým odlúčením v čase jej detstva a dospievania, ktoré bolo zavinené okolnosťami, za ktorých Ruda v minulosti "pykal" za chybu svojho kamaráta a ktoré zapríčinili jeho odlúčenie od rodiny. Z rovnakého dôvodu je poznamenaný aj jeho vzťah k otcovi. Dvojicu hlavných postáv filmu tvorí Betka, modelka (Alžbeta Bartošová) a Dan, (Filip Cieľ) - túžiaci po splnení umeleckého sna, obaja vo veku cca 24 rokov.
Réžia: Miloslav Halík, Uvádza: Continental film
Film: CZE, romantický, hudobný, 95 min., česká verzia
Vstupné: 4,- eur
 
5. - 6.3.2016  (sobota, nedeľa), 16:00, MP
Robinson Crusoe
Na malom exotickom ostrove si žije sebaistý papagáj Utorok so svojimi zvieracími kamarátmi ako v raji. Aj napriek tomu Utorok neprestajne sníva o tom, ako objaví svet. Po prudkej búrke nájde Utorok na pláži podivné stvorenie: Robinsona Crusoa. Utorok okamžite vidí Crusoa ako svoju letenku z ostrova, aby mohol preskúmať nové krajiny. Crusoe čoskoro zistí, že kľúčom k prežitiu na opustenom ostrove je práve pomoc Utorka a jeho kamarátov. Dorozumieť sa s nimi však vôbec nie je jednoduché, pretože zvieratá nehovoria ľudskou rečou. Pomaly ale isto začnú všetci žiť spolu v harmónii, až do jedného dňa, keď je ich pohodlný život obrátený naruby dvoma divnými mačkami, ktoré chcú ovládnuť ostrov. Strhne sa bitka, vďaka ktorej objavia Crusoe a zvieratá skutočnú silu priateľstva v boji proti všetkému neočakávanému (i dvom mačkám).
Réžia:  Vincent Kesteloot, Ben Stassen, Uvádza: Magic Box
Film: BEL, FRA, animovaný, 90 minút, ČD
Vstupné: 4,- eur
 
5.3.2016  (sobota), 20:00, MP 15
Ako byť single
Existuje správny spôsob ako byť single, nesprávny spôsob ako byť single a potom…je tu Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamelých sŕdc hľadajúcich tú správnu zhodu, láskyplné spojenie, sex alebo niečo medzi tým. A niekde uprostred všetkých tých dobiedzavých sms-iek a známostí na jednu noc, ktoré všetci títo nezadaní majú spoločné, je potreba naučiť sa ako byť single vo svete plnom stále sa vyvíjajúcich definícií lásky. Prespávanie v meste, ktoré nikdy nespí, nikdy nebolo také zábavné. Dakota Johnson (“Fifty Shades of Grey”), Rebel Wilson (“Pitch Perfect”), Alison Brie (“Get Hard”) and Leslie Mann (“This is 40”) sú hlavnými protagonistkami skvelej komédie o rôznych typoch žien žijúcich vo veľkomeste – ich láskach, trápeniach, úspechoch, neúspechoch a v neposlednej rade o bezstarostnej zábave.
Réžia: Christian Ditter, Uvádza: Continental film
Hrajú: Dakota Johnson, Alison Brie, Leslie Mann, Anders Holm, Ashley Blankenship, Carla Quevedo, Damon Wayans Jr., Charlotte Kirk, Jake Lacy, Jason Mantzoukas, Marko Caka, Nick Bateman, Nicholas Braun, Rebel Wilson, Tuesday Knight
Film: USA, romantická komédia, 109 min., slovenský dabing
Vstupné: 4,- eur
 
9.3.2016  (streda), 20:00, MP 15
FK: Tri spomienky
Paul Dédalus sa pripravuje na odchod z Tadžikistanu a spomína - na svoje detstvo, matkine záchvaty šialenstva, na puto, ktoré ho spájalo s bratom Ivanom. Spomína na svojho otca, na cestu do ZSSR, na priateľa, ktorý ho zradil, na štúdium v Paríži a hlavne na Esther. Lásku jeho života.
Réžia:  Arnaud Desplechin, Uvádza: ASFK
Hrajú: André Dussollier, Cécile Garcia-Fogel, Clémence Le Gall, Dinara Drukarova, Elyot Milshtein, Françoise Lebrun, Gilles Cohen, Irina Vavilova, Kheifets Gregory, Lily Taieb, Lou Roy-Lecollinet, Mathieu Amalric, Olivier Rabourdin, Pierre Andrau, Quentin Dolmaire, Raphaël Cohen, Théo Fernandez
Film: FRA, dráma, 120 minút, ČT
Vstupné: 3,- eur/2,-eur člen FK
 
11.3.2016  (piatok), 17:30, MP 12
12.3.2016  (sobota), 20:00, MP 12
Ave Caesar!
Réžia:Ethan Coen, Joel Coe, Uvádza: CinemArt
Hrajú: George Clooney, Jonah Hill, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton
Film: USA, komédia, 106 minút, ČT
Vstupné: 4,- eur
 
12.3.2016  (sobota), 16:00 a 18:00, MP
13.3.2016  (nedeľa),   16:00, MP
Zootropolis
Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka, Nicka Wilda. Dobrodružnou animovanou komedii „Zootropolis: Město zvířat“ od Walt Disney Animation Studios režírovali Byron Howard („Na Vlásku“, „Bolt: Pes pro každý případ“) a Rich Moore („Raubíř Ralf“, „Simpsonovi“). Pomocné režie se ujal Jared Bush (seriál „Penn Zero: Part-Time Hero”).
Réžia: Byron Howard, Rich Moore, Uvádza: Saturn
Film: USA, animovaný, 90 minút, SD
Vstupné: 4,- eur
 
13.3. a 23.3.2016  (nedeľa, streda), 20:00, 15
Červený kapitán
Príbeh sa odohráva v horúcom lete roku 1992, pol roka pred rozdelením Československa. Mladý detektív Richard Krauz sa dostáva k novému prípadu - na cintoríne bola vykopaná mŕtvola kostolníka Kloknera s klincom v hlave. Krauz zisťuje, že za jeho umučením stojí bývalá ŠtB a nikdy nenájdený spis zachytávajúci zločiny kňazov, na základe ktorého ŠtB cirkev vydierala. Prípadom posadnutý Krauz sa vydáva naprieč rozpadajúcom sa Československom hľadať muža, ku ktorému vedú všetky stopy: Červeného kapitána, špecialistu na "konečné" výsluchy. Krauz však nie je sám, kto ho hľadá...
Réžia: Michal Kollár, Uvádza: Forum film
Hrajú: Ladislav Chudík, Luděk Munzar, Maciej Stuhr, Marián Geišberg, Martin Finger, Martin Pechlát, Michal Suchánek, Oldřich Kaiser, Ondřej Malý
Film: CZE, POL, SVK, dráma, 120 minút, OR
Vstupné: 4,- eur
 
16.3. a 8.4.2016  (streda, piatok), 20:00, MP 12
Carol
Réžia: Todd Haynes, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler, Jake Lacy, Sarah Paulson
Film: GBR, USA, dráma, romantický, 120 minút, ČT
Vstupné: 4,- eur
 
17.3.2016  (štvrtok), 18:00, MP 12
Expedičná kamera
Festival najúspešnejších cestovateľských a outdoorových filmov uplynulej sezóny. Filmový festival Expedičná kamera prináša opäť poriadnu dávku dobrodružstva, objavovania, adrenalínu a napätia.
Film: CHE, CZE, GBR, ITA, SVK, USA, outdoor, 290 minút, ČT
Vstupné: 4,- eur
 
19.3.2016  (sobota), 16:00 a 18:00, MP
26.3.2016  (sobota), 16:00, MP
Kung Fu Panda 3
Po (Jack Black) sa znovu stretáva so svojím biologickým otcom (Bryan Cranston) a vracia sa späť na svoje rodné miesto. Čoskoro si však uvedomí, že tam nezapadá. Navyše sa zoznámi s Mei Mei (Rebel Wilson), s ktorou má dohodnutý sobáš. Po sa však stretne so zlým duchom Collector (Mads Mikkelsen), ktorý môže vziať schopnosti každému majstrovi Kung Fu – a jeho ďalším úlovkom je Dračí Bojovník.
Réžia: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni, Uvádza: CinemArt
Hrajú: Jack Black, Angelina Jolie Pitt, David Cross, Jackie Chan, Lucy Liu, Seth Rogen, Bryan Cranston
Film: USA, CHN, animovaný, 100 minút, SD
Vstupné: 4,- eur
 
19.3 a 27.3.2016  (sobota, nedeľa), 20:00, MP 12
Experiment
Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT! Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?
Réžia: Robert Schwentke, Uvádza: Forum film
Hrajú: Miles Teller, Naomi Watts, Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz
Film: USA, sci-fi, dobrodružný, 92 minút, ST
Vstupné: 4,- eur
 
24.3. a 27.3.2016  (štvrtok, nedeľa), 16:00, MP 12
Bella a Sebastián 2
Je september 1945 a všetci obyvatelia horskej dedinky v srdci úchvatných savojských Álp oslavujú koniec vojny. Sebastián vyrástol a stal sa z neho desaťročný chlapec. Spoločne s divokou psou kamarátkou Bellou netrpezlivo čaká, až sa vráti Angelina, ktorá pre neho vždy bola ako druhá matka. Lenže namiesto nej dorazí do Saint Martin strašná správa: Lietadlo, ktorým cestovala, sa zrútilo a Angelina sa stratila v hlbokom lese. Celá dedina smúti. Lepšie povedané, celá dedina okrem Césara... Sebastianov ošľahaný dedko totiž vie o niekom, kto by jemu a Sebastianom mohol pomôcť Angelinu nájsť. Chlapec a jeho veľký horský pes budú musieť prekonať rad patálií a niekoľko ťažkých skúšok a čeliť tajomstvo, ktoré navždy zmenia Sebastianov život. Veľké dobrodružstvo Belly a Sebastiána pokračuje.
Réžia: Christian Duguay, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú: Félix Bossuet, Thierry Neuvic, Margaux Châtelier, Tchéky Karyo, Thylane Blondeau, Urbain Cancelier, Jeffrey Noel, Joseph Malerba
Film: FRA, rodinný, detský,  dobrodružný, 97 minút, ČD
Vstupné: 4,- eur
 
24.3. a 26.3.2016  (štvrtok, sobota), 20:00, MP 12
Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti
Po útoku kryptonských vojsk na Metropolis sa z Clarka Kenta/Kal - Ela stal Superman (Henry Cavill). Celá udalosť mala veľký vplyv na celé ľudstvo. Zrazu sa nikto necíti v bezpečí. V Gothamu medzitým vyčerpaný a skúsený Bruce Wayne znovu navráti svetu Batmana (Ben Affleck), aby doviedol Supermana k zodpovednosti a spravodlivosti. Netuší však, že týmto rozhodnutím začne cestu k veľkému priateľstvu, ktoré položí základ Ligy spravodlivých!
Réžia: Zack Snyder, Uvádza: Continental film
Hrajú: Amy Adams, Bailey Chase, Ben Affleck, Diane Lane, Ezra Miller, Gal Gadot, Henry Cavill, Holly Hunter, Jason Momoa, Jena Malone, Jeremy Irons, Jesse Eisenberg, Laurence Fishburne, Ray Fisher, Scoot McNairy, Tao Okamoto
Film: USA, sci-fi, akcia, fantasy, dobrodružný, 90 minút, ST
Vstupné: 4,- eur
 
30.3.2016  (streda), 20:00, 12
FK: Barani
PKiddi pije a rád střílí. Gummi nepije a nestřílí. Zarostlí jsou oba stejně. Kiddi a Gummi jsou bratři, kteří spolu už 40 let nepromluvili ani slovo, a jediné, co oba sdílejí, je láska k ovcím. Jednoho dne Gummi pojme podezření, že Kiddiho výstavní beran je nakažen smrtelnou klusavkou. Nad rodinným plemenem ovcí, životní pýchou obou bratrů, se začnou stahovat mračna. Film citlivě vypodobňuje bratrské pouto, které i po desetiletích vzájemných neshod zůstává silné. Nechybí mu nic, co mají fanoušci islandských filmů rádi: syrové prostředí, ironie a absurdní humor, umně vklíněný do žánru dramatu. Snímek absolventa FAMU Grímura Hákonarsona si z Cannes odnesl hlavní cenu sekce Un Certain Regard.
Réžia: Grímur Hákonarson, Uvádza: ASSSFK
Film: ISL, dráma, 90 min., ČT
Vstupné:3/2,- eur člen FK
 
31.3. a 3.4.2016  (štvrtok, nedeľa), 20:00, 12
V mene Krista
Biblický príbeh o zmŕtvychvstaní Ježiša Krista, prerozprávaný z pohľadu neveriaceho. Rímsky vojenský tribún Clavius je poverený vyriešiť záhadné zmiznutie Kristovho tela pár týždňov po jeho ukrižovaní. To má zastaviť šírenie rečí o príchode Mesiáša a zabrániť povstaniu ľudu v Jeruzaleme. Veľkolepý biblický príbeh v kinách počas Veľkonočných sviatkov.
Réžia:  Kevin Reynolds, Uvádza: ITA film
Hrajú: Cliff Curtis, Joseph Fiennes, María Botto, Peter Firth, Tom Felton
Film: USA, akcia, dráma, dobrodružný, 107 minút, ST
Vstupné: 4,- eur
 
 Zdroj: MsKS Šaľa

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?