Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program kina na február

Publikované Sala Online, 20.01.2017 - 19:17
1.2.2017  (streda),  20:00, 15+
Všetko alebo nič
Linda a Vanda sú pohľadné tridsiatničky, nerozlučné kamarátky a tiež spolumajiteľky malého kníhkupectva v centre mesta. Linda je rozvedená, vzdelaná, praktická, má malú dcéru a pocit zodpovednosti. Ten naopak chýba Vande, slobodnej, veselej, nezávislej kráske, ktorá síce muža priťahuje ako magnet, ale jej živelnosti žiadny nestačí. A tak hľadá toho pravého. Aktívne. V obchode s nimi pracuje Edo, ktorý tiež túži po láske na veky vekov, ale ako plachý, citlivý a introvertný gay to má ťažké Životy tejto trojice nakoniec rovnako zamotá niekoľko mužov. Linde charizmatický developer Jakub, ktorý nie je tým, kým sa zdá byť. Vande bývalý profesor z vysokej školy Aladar, ktorého je ochotná si vziať, "pretože ju má rád". A Edo sa už zase prispôsobuje ďalšiemu priateľovi, Leovi. Nakoniec ale všetko dopadne úplne inak, než všetci čakali.
Réžia: Marta Ferencová, Uvádza: Continental film
Hrajú: Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol, Petr Vaněk, Ľuboš Kostelný, Zuzana Kronerová, Luděk Sobota, Jan Budař, Vlastina Svátková, Petra Hřebíčková, Bronisław Wrocławski, Vladimíra Havlíčková, Marek Salvet, David Piskor, Amélie Pokorná, Václav Upír Krejčí, Leoš Mareš
Film: CZE, POL, SVK, romantický, komédia, 113 minút, OR
Vstupné: 4,- EUR
 
2.2.2017  (štvrtok),   20:00, 12+
Zakladateľ
Skutočný príbeh muža, ktorý bol stelesnením amerického sna a vybudoval najznámejšiu sieť rýchleho občerstvenia na svete. V roku 1954 dostal RayKroc (Michael Keaton) objednávku na 6 mixérov na výrobu obľúbených mliečnych šejkov od bratov McDonaldovcov, ktorí prevádzkovali malú reštauráciu s hamburgermi v južnej Kalifornii. Toto nezvyčajne veľké množstvo ho okamžite zaujalo a rozhodol sa, že dodávku vybaví osobne. Od tohto momentu sa začala písať história obrovského impéria McDonald, do ktorého dnes patrí neuveriteľných 35.000 pobočiek po celom svete.
Réžia: John Lee Hancock, Uvádza: Forum film
Hrajú: Michael Keaton, Linda Cardellini, Patrick Wilson, Laura Dern, John Carroll Lynch
Film: USA, dráma, životopisný, 115 minút, ČT
Vstupné: 4,- EUR
 
3.2.2017  (piatok), 20:00,   12+
Spojenci
1942. Špión britskej rozviedky Max sa na misii v Casablance zamiluje do francúzskej kolegyne, ktorá je podozrivá zo spolupráce s nacistami. Max dostane za úlohu podozrenie potvrdiť či vyvrátiť a prípadne zradkyňu potrestať.
Réžia: Robert Zemeckis, Uvádza: Cinemart
Hrajú: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Raffey Cassidy
Film: USA, triler, romantický, dráma, 124 minút, ST
Vstupné: 4,- EUR
 
4.2.2017  (sobota), 16:00, MP
Spievaj
Koalí kráľ zábavného priemyslu (bývalý) márne premýšľa, ako udržať svoj podnik na nohách, keď ho napadne usporiadať spevácku súťaž. Ukáže sa, že mesto, v ktorom žije, je plné talentov. Ako vybrať len jeden?
Réžia: Garth Jennings, Uvádza: Cinemart
Film: USA, rodinný, animovaný, muzikál, komédia, 100 min., SD
Vstupné: 3,- EUR
 
4.-5.2017  (sobota, streda), 20:00,  15+     
Kruhy
Dej filmu kultovej hororovej série Kruh sa odohráva 30 rokov pred začiatkom prvého filmu , kedy je Samara Morganová vnútená do psychiatrickej starostlivosti, v ktorej sa cítia odrezaná od okolitého sveta. Zdrvená a duševne chorá Samara sľubuje dokonať dielo svojej pomsty na tunajších mučiteľov skôr, ako je tragicky zabitá a utopená. Dozvieme sa aj veľa informácií o jej narodení , utrpení , prekliatí a veciach, ktoré by mali byť zabudnuté.
Réžia: F. Javier Gutiérrez, Uvádza: Cinemart
Hrajú: Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Andrea Powell, Alex Roe, Matilda Anna Ingrid Lutz, Jill Jane Clements, Bonnie Morgan, Zach Roerig
Film: USA, horor, dráma, 90 minút, ČT
Vstupné: 4,- EUR
 
8.2.2017  (streda), 20:00                                                 
FK: Nebo a ľad
Vstupné: 3,- EUR/2,- EURčlen FK
 
9.2.2017, 20:00,  15+
Resident Evil: Posledná kapitola
Alice znovu bojuje proti spoločnosti Umbrella, ktorá zavinila rozmnoženie zombie po celej zemeguli. Po jej boku stoja Jill, Ady, Leona a Albert Wesker. Boj o prežitie sa presunie tam, kde to všetko začalo - do výskumného centra Umbrelly. Podarí sa Alice konečne zničiť celú spoločnosť?
Réžia: Paul W.S. Anderson, Uvádza: ITA film
Hrajú: Milla Jovovich, Shawn Roberts, Ali Larter, Sienna Guillory, Wentworth Miller, Urb Johann, Bingbing Li, Spencer Locke, Joon-ki Lee, Iain Glen, William Levy, Lee Raviv, Fraser James
Film: AUS, CAN, DEU, FRA, horor, triler, sci-fi, akcia, ST
Vstupné: 4,- EUR
 
11.-12.2. a 18.-19.2.2017  (sobota, nedeľa), 16:00, MP
Batman Lego movie
Oslava na počesť gothamského Muža roka Bruce Waynea sa v okamihu zmení na chaos, keď na scénu vtrhne Joker bok po boku s partiou ničomníkov, ako sú Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytier sa dáva do diela, aby sa vysporiadal s neželanými hosťami, lenže jeden z prítomných zločincov mu uniká - Lex Luthor. A spolu s ním aj dekonstruktor, tajná zbraň, ktorá by v Gothame dokázala navždy zmeniť rovnováhu síl! Zdá sa, že ani s pomocou Robina nebude Batman na zločineckú bandu Lexa Luthora a Jokera stačiť. Ale od čoho tú sú Superhrdinovia? Pridajte sa k ťahu proti zlu a vrhnite sa spolu so Supermanom, Wonder Woman, držiteľom prsteňa Green Lantern a Ligou spravodlivých do akcie. Môžete tak zachrániť nevinných, oslobodiť Gotham a ešte si užiť zábavu! Vďaka prvému filmu LEGO®: Batman objavíte zbrusu nové napínavé scény, ktoré ste vo videohre doteraz nemohli vidieť. A kto vie, možno sa trochu pobaví aj Batman!
Réžia: Chris McKay, Uvádza: Continental film
Film: USA, akcia, animovaný, komédia
Vstupné: 4,- EUR
 
11.-12.2.2017  (sobota, nedeľa), 18:00 a 20:00, 15+
26.2.2017 (nedeľa), 20:00
Päťdesiat odtieňov temnoty
Ešte temnejšie, zmyselnejšie a neodolateľne návykové! Potom, čo Anastasia Steelová na vlastnej koži pocíti, aké temné sú tajomstvá Christiana Greya, opúšťa ho. Napriek všetkému, čo sa medzi nimi stalo, na neho stále nemôže zabudnúť. Keď jej Christian ponúkne nové podmienky vzťahu, neodolá a vracia sa k mužovi, ktorého miluje
Réžia: James Foley, Uvádza: Cinemart
Hrajú: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford, Rita Ora, Victor Rasuk, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Michelle Harrison, Fay Masterson, Fraser Aitcheson, Robinne Lee, Gary Hudson, Jaclyn Jonet, Paniz Zade
Film: USA, erotický, romantický, 117 minút
Vstupné: 4,- EUR
 
16.2.2017  (štvrtok), 20:00,  15+
Liek na život
Režisér Gore Verbinski sa vracia k hororovému žánru, v ktorom divákom predstaví zvláštnu liečebňu pre unavených boháčov. Tá sa nachádza v zastrčenom kúte švajčiarskych Álp a jej zázračné procedúry možno nie sú tak úplne normálne.
Réžia: Gore Verbinski, Uvádza: Cinemart
Film: DEU, USA, triler, mysteriózny, 110 minút
Vstupné: 4,- EUR
 
17.2.2017  (piatok), 20:00,    12+
19.2.2017 (nedeľa),  18:00
Psia duša
Všetky psy, psiská aj psíčkovia sú na svete preto, aby rozdávali lásku.
Réžia:  Lasse Hallström, Uvádza: Forum film
Hrajú: Dennis Quaid, Britt Robertson, Logan Miller, Josh Gad
Film: USA, komédia, dráma, dobrodružný, 110 minút, ČD
Vstupné: 4,- EUR
 
18.-19.2.2017  (sobota, nedeľa),  20:00,   15+
T2 trainspotting
Režisér Danny Boyle sa vracia, aby nakrútil dlhoočakávané pokračovanie legendárneho filmu Trainspotting. Tešiť sa môžete na návrat všetkých pôvodných postáv.
Réžia:  Danny Boyle, Uvádza: ITA film
Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner, Kelly Macdonald, Shirley Henderson
Film: dráma, krimi, 120 minút, ST
Vstupné: 4,- EUR
 
22.2.2017  (streda),  20:00,   12+
FK: Rodinné šťastie
Keď vás okolnosti donútia ubytovať príbuzných u seba doma nie je to práve med lízať. Stačí chvíľka a jeden je podráždený, druhý ukrivdený a tretí vám závidí auto. S pribúdajúcim počtom dní strávených v jednom byte graduje táto výbušná situácia do sledu vtipných, dramatických aj absurdne banálnych historiek až sa nakoniec ukáže, že toho, kto vám najviac liezol na nervy, máte vlastne veľmi radi. Živo a autenticky vykreslené rodinné stretnutie maďarský režisér Szabolcs Hajdu, ktorý si v snímke zahral aj so svojou ženou a deťmi a z 51. ročníka MFF Karlovy Vary si právom odniesol ako cenu za najlepší herecký výkon, tak aj hlavnú cenu festivalu za najlepší film.
Réžia: Szabolcs Hajdu, Uvádza: ASFK
Film: HUN, komédia, dráma, 81 minút, ČT
Vstupné: 3,- EUR2,- EUR - členovia FK
 
23.2.2017  (štvrtok), 20:00, 12+
Mlčanie
V 17. storočí sa dvaja jezuitskí mnísi vydávajú do zeme vychádzajúceho slnka šíriť kresťanskú vieru. Netušia, že do Japonska prichádzajú práve uprostred krvavého prenasledovania a vraždenia kresťanov.
Réžia: Martin Scorsese, Uvádza: Magic Box
Hrajú: Liam Neeson, Andrew Garfield, Adam Driver, Tadanobu Asano
Film: USA, historický, 195 minút, ČT
Vstupné: 4,- EUR
 
24.2.2017  (piatok), 17:30,  MP
26.2.2017 (nedeľa),  16:00
Bodi: Psia superstar
Rádio, ktoré spadne z neba do rúk tibetskej dogy rozpúta sériu nečakaných udalostí psíka, ktorý sa vydá naplniť svoj sen a stať sa hudobníkom.
Réžia:  Ash Brannon, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú: Mae Whitman, Matt Dillon, Sam Elliott, Luke Wilson, J.K. Simmons, Kenan Thompson, Jorge Garcia, Grey Griffin, Eddie Izzard, Lewis Black
Film: USA, animovaný, komédia, 80 minút, SD
Vstupné: 4,- EUR
 
24.2.2017  (piatok), 20:00                                     
Muzzikanti
Vstupné: 4,- EUR
 
26.2.2017,  20:00,   15+
John Wick 2
John Wick cestuje do Ríma, aby splatil dlh starému kolegovi, ktorý sa snaží prevziať medzinárodnú organizáciu tajných zabijakov. A to nebude žiadna sranda, pretože musia čeliť najnebezpečnejším vrahom zo všetkých kútov sveta.
Réžia: Chad Stahelski, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú: Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Thomas Sadoski, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare, Laurence Fishburne, Perry Yung, Aly Mang, David Patrick Kelly, Marko Caka, Crystal Lonneberg, Claudia Gerini, Angel Pai, Alex Ziwak, Mark Vincent, Marmee Cosico, Chris LaPanta, Doris McCarthy
Film: USA, triler, akcia, krimi, 120 minút, ST
Vstupné: 4,- EUR
 
Zdroj: MsKS Šaľa

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?