Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program kina na december

Publikované Sala Online, 28.11.2016 - 11:20
1.-2.12.2016  (štvrtok, piatok), 20:00, 12+
Santa je stále úchyl
Billy Bob Thornton sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších filmových úloh. Odpudivo neodolateľný zlodej Willie je stále alkoholik, stále sukničkár a už zase na dne. Znovu si teda oblečie kostým Santu a neochotne spojí sily s bývalým parťákom Markusom, aby na Vianoce vykradli centrálu jednej skorumpovanej chicagskej charity. Po viac ako jedenástich rokoch vzniklo pokračovanie Santu, ktorý je všetko, len nie ľudomil. Réžie sa ujal Mark Waters, ktorý je podpísaný pod snímkami Mean Girls (Medzi nami dievčatami).
Réžia: Mark Waters, Uvádza: Magic Box
Hrajú: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Christina Hendricks, Ryan Hansen
Film: USA, komédia, 81 min., ČT
Vstupné: 4,- eur
 
2.12.2016  (piatok), 17:30, 12+
Fantastické zvery a ich výskyt
Dobrodružstvo spisovateľa Newt Scamander v New Yorkskom tajnom spoločenstve čarodejníkov a kúzelníkov sedemdesiat rokov pred tým, ako Harry Potter číta knihu v škole.
Réžia: David Yates, Uvádza: Continental film
Hrajú: Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Jon Voight, Carmen Ejogo, Dan Fogler, Ezra Miller, Faith Wood-Blagrove, Alison Sudol, Gemma Chan, Christine Marzano, Jenn Murray, Lasco Atkins, Samantha Morton
Film: fantasy, 97 minút
Vstupné: 4,- eur
 
4.12. a 8.12.2016  (nedeľa, štvrtok), 20:00, 15+     
Underworld: Krvavé vojny
Fanúšikovia upírov a vlkolakov sa môžu tešiť na piatu časť filmovej sci-fi série Underworld. Kate Beckinsale sa vracia ako Selene a Theo James sa opäť predstaví v role Davida.
Réžia: Anna Foerster, Uvádza: ITA film
Hrajú: Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Charles Dance, Bradley James, Tobias Menzies, Alicia Vela-Bailey, James Faulkner, Oliver Stark, Daisy Head, Peter Andersson, Brian Caspe, David Bowles, Blažena Hlasová, Jakub Hajner, Miroslav Lhotka
Film: USA, horor, akcia, ČT
Vstupné: 4,- eur
 
7.12.2016  (streda), 20:00, 12+
FK: Richard Muller: Nespoznaný
Film je intímnym rezom do života legendárneho speváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertného turné s kapelou Fragile. Müller a Fragile tentoraz koncertujú netradične bez akýchkoľvek hudobných nástrojov. Film sa norí do Richardových aktuálnych pocitov, ktoré silno ovplyvňuje mániodepresia, ktorou dlhodobo trpí. Sonduje však aj v minulosti, ktorá otvára dvere do časti jeho speváckej kariéry sprevádzanej turbulentnými vzťahmi so ženami a drogami. Tie sú kľúčom k pochopeniu jeho osobnosti i speváckej kariéry. Film nekompromisne bez pretvárky nahliada do Richardovho vnútra, i do zákulisia samotnej produkcie turné.
Réžia: Miro Remo, Uvádza: ASFK
Hrajú: Richard Müller, Soňa Müllerová, Iva Bittová, Wanda Wolfová, Ema Müllerová, Adnan Hamzic
Film: SVK, dokument, 84 minút, OR
Vstupné:3,- eur/2,- eur člen FK
 
9.-10.-11.12.2016  (piatok, sobota, nedeľa), MP
9.12.- 17:30, 10.-11.12.- 16:00
Vaiana
Na prelome letopočtu, uprostred Tichého oceánu v Polynézii, žije Moana Waialiki, nadšená navigátorka a jediná dcéra domorodého náčelníka. Vydáva sa na cestu za dobrodružstvom po tichomorských ostrovoch. Na svojej ceste sa stretne aj s legendárnym polobohom MAUI.
Réžia: Ron Clements, John Musker, Uvádza: Saturn
Film: USA, akcia, animovaný, dobrodružný, 103 min., SD
Vstupné: 4,- eur
 
9.12.2016  (piatok), 20:00, 12+        
Tri generácie
V každé etapě našeho života bojujeme s tím, abychom byli sami sebou. Své o tom ví Ray (Elle Fanning), teenager z New Yorku, který prochází změnou pohlaví. Jeho matka Maggie (Naomi Watts) je svobodná a sama se hledá. Teď ale potřebuje najít Rayova biologického otce, který musí podepsat souhlas k jeho změně. Třígenerační rodinu doplňuje Rayova netradiční babička Dolly (Susan Sarandon), která neví, jestli být víc zoufalá z rozhodnutí svého vnuka nebo z životní nerozhodnosti vlastní dcery. Všichni tři se tak musí poprat se svými zažitými způsoby, přijmout změny a začít fungovat jako rodina.
Réžia: Gaby Dellal, Uvádza: Magic Box
Hrajú: Elle Fanning, Naomi Watts, Susan Sarandon, Tate Donovan, Maria Dizzia, Sam Trammell, Linda Emond, Tessa Albertson, Maxwell Simkins, Andrew Polk
Film: USA, komédia, dráma, 92 min., ČT
Vstupné: 4,- eur
 
10.-11.12.2016  (sobota, nedeľa), 20:00, 15+
Vianočná párty
Jediný spôsob, ako uloviť významného klienta a zachrániť firemnú pobočku pred zavretím, je usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikdy nezabudnete. Na ktorý NIKDY NIKTO nezabudne!
Réžia: Josh Gordon, Will Speck, Uvádza: Forum film
Film: USA, komédia, ST
Vstupné: 4,- eur
 
15.12. a 29.12.2016  (sobota, nedeľa), 20:00, 15+
Inkarnácia
Réžia: Brad Peyton, Uvádza: Cinemart
Hrajú: David Mazouz, Carice van Houten, Aaron Eckhart 
Film: BEL, horor, triler, 90 min., ČT
Vstupné: 4,- eur
 
17.12.  (sobota) 16:00 (SD, 7+),  20:00 (ST, 12+)
18.12.2016  (nedeľa) 16:00 (SD, 7+), 20:00 (ST, 12+)                  
Rogue one: Star wars story
Rogue One: Star Wars Story je prvým z novej série samostatných filmov Lucasfilmu. Rozpráva príbeh skupiny netradičných hrdinov, ktorí sa dajú dohromady, aby splnili odvážnu a zdanlivo nemožnú úlohu, ukradnúť plány Hviezdy smrti. Príbeh je zasadený do obdobia tesne pred Epizódou IV - Nová nádej.
Réžia: Gareth Edwards, Uvádza: Saturn
Film: USA, sci-fi, 137 min.
Vstupné:4,- eur
 
18.12.2016  (nedeľa), 16:00, MP
Anjel pána 2
Anjel Petronel stále pracuje u Nebeskej brány, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšiu službu. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela nabádať. Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len Boh! A cesta k zaslúženému uznaniu bude voľná. Hádka Petronela s Uriášom o jablko Poznania ale skončí neslávne. V potýčke sa vzácne ovocie skotúľa až na Zem. Anjel - popleta a jeho kamarát čert-pokušiteľ musí šupom na svet jablko Poznania nájsť a priniesť späť. V predvečer sviatku svätého Mikuláša sa zamotajú do podivuhodného raja. Stretávajú sa s malou Anežkou a jej krásnu mamičkou Magdalénou, partiou nepoctivých koledníkov, vydriduch Košťál aj sympatickým Párkařem. Než sa im podarí jablko nájsť a vrátiť tam, kam patrí, bude treba zažiť veľké dobrodružstvo a prejsť niekoľkými nebezpečnými situáciami. A po rade ľudských i "božských" skúšok, naši hrdinovia nakoniec zistia, že cesta k poznaniu vedie predovšetkým cez seba samého, cez objavenie sily priateľstva, lásky a schopnosti odpustenia.
Réžia: Jiří Strach, Uvádza: Magic Box
Hrajú: Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Anna Čtvrtníčková, Jiří Bartoška, Bolek Polívka, Vojtěch Dyk, Pavel Liška, Stanislav Majer, Marek Taclík, Marian Labuda, Jiřina Bohdalová, Josef Abrhám, Aňa Geislerová, Veronika Žilková, Martin Huba, Petr Čtvrtníček, Gabriela Osvaldová, Klára Issová, Michal Horáček, Lucie Bílá
Film: CZE, detský, 89 min., OR
Vstupné: 4,- eur
 
21.12.2016  (streda), 20:00, 12+
FK: Líza, líščia víla
Hravá čierna komédia sleduje mladú ženu Lízu, ktorá túži po láske. Plachá a naivne romantická Líza je zamestnaná ako ošetrovateľka vdovy po japonskom veľvyslancovi v Maďarsku. Jej život posledných dvanásť rokov prebieha výlučne medzi stenami veľvyslaneckého bytu. Jej jediným kamarátom je duch japonského popového speváka TomyhoTaniho. Ten však chce mať Lízu len pre seba, a preto je rozhodnutý odstrániť každého, kto o ňu prejaví záujem. Po smrti vdovy začnú Lízu obklopovať rôzni potenciálni partneri, ale všetci zakrátko zomierajú. Smrteľné nehody jej nápadníkov vzbudia v Líze obavy, že na ňu niekto uvalil rovnakú kliatbu ako na líščiu vílu, vražedného démona z japonskej mytológie. – Potmehúdsky, humorný i sentimentálny film kombinuje zdanlivo celkom nesúrodé prvky vrátane hudby obsahujúcej klasickú orchestráciu i popové hity.
Réžia: Károly Ujj Mészáros, Uvádza: ASFK
Film: HUN, komédia, 98 min., ČT
Vstupné: 3,- eur/2,- eur člen FK
 
22.12.2016  (štvrtok), 20:00, 12+
Collateral beauty: Druhá šanca
V dobe, kedy úspešný vedúci pracovník newyorskej reklamnej agentúry (Will Smith) prežíva hlbokú osobnú tragédiu a celkom sa sťahuje do ústrania, jeho kolegovia vymyslia drastický plán, ktorého cieľom je ho prinútiť prekvapivým a hlboko ľudským spôsobom sa vyrovnať so svojím žalom.
Uvádza: Continental film
Hrajú: Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren, Edward Norton, Michael Peña, Naomie Harris, Enrique Murciano, Liz Celeste
Film: USA, dráma, 93 min., ST
Vstupné: 4,- eur
 
28.-29.-30.12.2016  (streda, štvrtok, piatok), 17:30, MP
Spievaj
Koalí kráľ zábavného priemyslu (bývalý) márne premýšľa, ako udržať svoj podnik na nohách, keď ho napadne usporiadať spevácku súťaž. Ukáže sa, že mesto, v ktorom žije, je plné talentov. Ako vybrať len jeden?
Réžia: Garth Jennings, Uvádza: Cinemart
Film: USA, rodinný, animovaný, muzikál, komédia, 100 min., SD
Vstupné: 4,- eur
 
28.12. 2016, 20:00, 12+
Manžel na hodinu
Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia – Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa . Milanov (Bolek Polívka) vzťah k doktorke Eliške (Eva Holubová) sa sľubne vyvíja, a keď sa ju Milan konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrej jednej „maličkosti“ – Milan je stále ženatý so Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť. Okrem Milanových lapálií, je tu ešte jeden problém – návrat štvorice k hraniu vodného póla sa vôbec nedarí. Zostali už len traja – a to je akosi málo. Aby zachránili partiu a vytiahli kamaráta Jakuba (David Matásek) z depresií, sa Kryštof (Lukáš Latinák) rozhodne priviezť do bazéna akvabely a natrénovať s nimi vystúpenie. Honza (David Novotný) z Kryštofovho plánu veľmi nadšený nie je, ale s vidinou záchrany kamaráta (a možnosťou byť v prítomnosti krásnych akvabel) sa všetci pustia do prípravy vystúpenia s názvom „Hodinový manžel“...
Réžia: Tomáš Svoboda, Uvádza: Continental film
Hrajú: Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek, Lukáš Latinák, Eva Holubová, Zdena Studenková, Zuzana Norisová, Norbert Lichý, Simona Babčáková
Film: CZE, rodinný, komédia, 110 min., OR
Vstupné: 4,- eur
 
30.12.2016  (piatok), 20:00                                                                                      
Prečo práve on?
Uvádza: Cinemart
Vstupné: 4,- eur
 
Zdroj: MsKS Šaľa

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?