Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program kina na apríl

Publikované Sala Online, 22.03.2019 - 21:06
3. 4. 2019, 20:00, 18+
FK: Punk je hned!
Príbeh drogovo závislého rebela bez príčiny, ktorý neustále naráža na všeobecne platné pravidlá.
Príbeh tridsaťročného drogovo závislého Kvička, ktorý žije v rozpadajúcom sa podnájme so svojou družkou a dvojročným synom. Jeho idylický svet jedného dňa ostro narazí na hranu všeobecne platných pravidiel. Svojim impulzívnym správaním, ktoré neráta s dôsledkami, svoj život postupne mení na voľný pád.
Uvádza: ASFK
Film: CZE, SVK Dráma, 70 minút, OV
Vstupné: 4€/3€ člen FK
 
4. 4. 2019,  20:00,  12+            
Zranené srdcia
Jedna žena a dvaja muži vo vojnou zničenom meste. Keira Knightley v úlohe manželky britského dôstojníka prichádza do zničeného Hamburgu, kde spoznáva nielen následky vojnových hrôz, ale aj jedného sympatického Nemca. Povojnové Nemecko v roku 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) prichádza do rozbombardovaného Hamburgu, aby sa stretla so svojím manželom Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkom. Ten je poverený obnovou zničeného mesta, v ktorom stále vládne chaos a beznádej. Vo chvíli kedy sa vydajú do svojho nového domova, je Rachael zaskočená neočakávaným rozhodnutím, ktoré Lewis urobil – dom budú obývať spolu s jeho predchádzajúcim nemeckým vlastníkom Stefanem Lubertom (Alexander Skarsgård) a jeho dospievajúcou dcérou Fredou (Flora Thiemann). Rachael stratila cez vojnu syna pri nemeckých náletoch na Londýn, a tak vníma bývanie s nedávnym nepriateľom ako nemysliteľné. Medzi ňou a Stefanom vzniká silné napätie. Keď zistí, že aj on utrpel cez vojnu veľkú osobnú stratu, začína sa jej postoj meniť. Povinnosťami zaneprázdnený Lewis až veľmi neskoro zistí, že jej pôvodné odmietanie a zármutok vystriedala vášeň a zrada.
Uvádza: CinemArt
Film: DEU, GBR, USA Romantický, Dráma, 109 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
5. 4. 2019,  16:00
Dumbo
Majiteľ cirkusu Max Medici (Danny DeVito) poverí bývalú hviezdu Holta Farrier (Colin Farrell) a jeho deti Milly (Nico Parker) a Joe (Finley Hobbins), aby sa starali o novorodeného slona, ktorý je svojimi obrovskými ušami na smiech publiku v upadajúcom cirkuse. Ale potom, čo sa zistí, že Dumbo vie lietať, zažíva cirkus neuveriteľný návrat. Zároveň sa o Dumba veľmi zaujíma podnikateľ V.A. Vandevere (Michael Keaton), ktorý angažuje „podivného tlstokožca“ pre svoj najnovší zábavný podnik Dreamland. Dumbo stúpa na vrchol slávy vďaka spoločným vystúpeniam s očarujúcou a okázalou kráľovnou vzduchu Colette Marchantovou (Eva Green). Čoskoro však Holt Farrier zisťuje, že pod nablýskaným povrchom zábavného podniku Dreamland, sa skrýva nejedno temné tajomstvo.
Uvádza: Saturn
Film: USA, rodinný, 113 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
5., 6. 4. 2019, 20:00, 12+
SHAZAM!
V každom z nás sa ukrýva superhrdina a k jeho odhaleniu postačí občas trochu mágie. V prípade Billyho Batsona (Asher Angel), stačí vykríknuť jedno slovo – SHAZAM! – a toto 14 ročné decko vychované ulicou sa zásluhou starého čarodejníka môže premeniť na dospelého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). V dospeláckej verzii so superbožským telom no s dušou dieťaťa sa Shazam púšťa do všetkého tak, ako by to robil každý tínedžer obdarený schopnosťami: užíval by si ich! Dokáže lietať? Má röntgenové oči? Môže rukami vrhať blesky či vynechať test zo sociológie? Shazam sa rozhodne otestovať všetky svoje superschopnosti. No osvojiť si ich bude musieť veľmi rýchlo aby dokázal bojovať proti smrteľným silám zla, ovládaných Dr. Thaddeusom Sivanom (Mark Strong).
Uvádza: Continental film
Film: USA Akcia, Fantasy, Dobrodružný, 132 minút, ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
6. 4. 2019,
Čarovný park, MP
Šikovné dievčatko June postavila ten najúžasnejší zábavný park na svete. Vo svojej fantázii. Ale čo ak takýto raj atrakcií naozaj existuje? Čarovný park je animák plný adrenalínu, ktorý otvára brány deťom, ktoré sa neboja snívať.
Uvádza: CinemArt
Film: USA Animovaný, Dobrodružný   85 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
6. 4. 2019, 18:00, 12+
Teroristka
Komédia Teroristka je príbehom učiteľky na dôchodku, ktorá celý život svojich žiakov učila, že základom všetkého je slušnosť a násilie nič nerieši. Lenže nakoniec zistí, že presne na toto gauneri spoliehajú. Hlavnou hrdinkou čiernej komédie Teroristka je Mária (Iva Janžurová), učiteľka na dôchodku, ktorá si jedného pekného dňa povie, že už si nechce pripadať ako krava, a keď jej proti arogantnému pôvodcovi lokálneho zla (Martin Hofmann) nepomôže ani starostka (Tatiana Vilhelmová), zoženie si zbraň a rozhodne sa urobiť to, čo väčšinu z nás občas napadne, ale hneď tú myšlienku vytesníme. Veľmi skoro však zistí, že ako je vražda zložitá morálne, je rovnako zložitá aj logisticky – napriek tomu, že jej bývalý žiak, momentálne v podmienke (Pavel Liška), jej dáva cenné životné rady: „Kriminalita len vyzerá jednoducho, pani učiteľka, ale potom sa vždy niečo poserie.“
Uvádza: CinemArt
Film: CZE Komédia, Dráma  95 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
7. 4. 2019, 18:00, 12+
Jednou nohou v base
Mladý právnik Antonio sníva o tom, že sa stane spoločníkom vo vychytenej firme svojho profesora Salvatoreho. Ten je však známy egoista a tyran, a tak sa Antonio stáva jeho asistentom, osobným šoférom či kuchárom. Keď konečne dostane vytúženú ponuku stať sa spoločníkom, má to jeden háčik - musí si vziať Isabel, milenku jeho mentora, ktorá potrebuje získať občianstvo. Dobromyseľný Antonio prijíma... a ocitá sa v kolotoči problémov, ktorý sa len tak nezastaví.
Uvádza: ITA film
Film: ITA Komédia    98 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
7., 10. 4.  2019, 20:00,  12+
ARCTIC: ĽADOVÉ PEKLO
Muž z havarovaného lietadla uviazne v Arktíde, nepriaznivej a opustenej ľadovej pustatine, kde bojuje o svoje prežitie. Postupne sa ale naučil ako bojovať so zimou a víchricami, ako byť ostražitý voči ľadovým medveďom a ako si uloviť potravu...Nečakaná udalosť ho však prinúti vyraziť na dlhú a nebezpečnú expedíciu, ktorá rozhodne o jeho prežití.Uvádza: Film Europe
Film: ISL Dráma        97 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
14., 20. 4.  2019,  16:00, MP
18. 4. 2019,  17:30
Princ krasoň
Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček, zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske...
Uvádza: Continental film
Film: CAN, Animovaný        90 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
14., 18. 4. 2019,18:00, 12+
20. 4. 2019, 20:00
AFTER: BOZK
Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom, s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila… Knižný bestseller a fenomén sa dočkal filmového spracovania!
Uvádza: Bontonfilm
Film: USA, romantická dráma, 100 minút, ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
14. 4. 2019, 20:00, 15+
Cyntoryn zvieratiek
Doktor Louis Creed (Jason Clarke) sa so svojou manželkou a dvoma deťmi presťahoval z veľkomesta na vidiek, do veľkého domu na okraji lesa, v ktorom sa ukrýva cintorín domácich zvierat. Na ten miestne deti už od nepamäti pochovávajú svoje domáce zvieratká, ktoré zomreli buď prirodzenou smrťou alebo sa stali obeťami rušnej cesty, ktorá pretína mestečko. Zatiaľ čo otec a lekár Louis sa k smrti stavia pragmaticky ako k definitívnemu koncu života, jeho žena Rachel (Amy Seimetz) má po hrôzostrašných zážitkoch z detstva s témou smrti obrovské problémy a je pre ňu veľmi dôležité pred „vedomým konečnosti“ ochrániť svoje dve deti. Keď sused, Jud Crandall (John Lithgow), nájde ležať pri ceste mŕtvu mačku ich dcéry Ellie, rodičia zrazu nevedia, ako to dcére vysvetliť. Je to práve Jud, kto Louisovi poradí, že keď mačku čo najskôr pochovajú na zvieracom cintoríne, nebudú jej musieť povedať vôbec nič. Mačka sa však jedného dňa vráti, trochu viac divokejšia, trochu nebezpečnejšia, trochu iná. Jej návrat spustí lavínu desivých udalostí, ktoré Louisovi a jeho blízkym totálne zmení život. Smrť mačky totiž nebola ani zďaleka posledným úmrtím. Louis sa nakoniec chytá zúfalej nádeje, ktorú mu ponúka cintorín zvierat. Aj keď je pred ním varovaný desivými snami, napriek tomu sa Louis rozhodne ešte raz vyskúšať jeho silu. Nemôže totiž inak.
Uvádza: CinemArt
Film: CZE USA Horor, 100 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
17. 4. 2019, 20:00, 12+
FK: Trabantem tam a zase spátky
Veľká cesta okolo sveta končí! Posledná výprava uzatvára cesty žltých trabantov vo veľkom štýle. V tíme tentokrát nie je žiadna žena a putovanie svorky mužov na čele s cestovateľom Danom naberá často divoké obrátky. Žltý cirkus ide z Indie až domov. Prekonáva Himaláje i diktatúry, láme výškové rekordy a uteká aj pred políciou. I napriek tomu, že veľakrát ide do tuhého, medzinárodná česko-slovensko-poľská posádka bojuje so všetkými nástrahami s čiernym humorom, sebairóniou a občas aj na hrane politickej korektnosti.
Film Trabantem tam a zase spátky definitívne dokazuje, že nie je treba drahých terénnych áut, aby človek precestoval celý svet a zažil jeden z najdojemnejších návratov.
Uvádza: ASFK
Film: CZE Dokument, Outdoor        105 minút
Vstupné: 4€/3€ člen FK
 
20., 24. 4.  2019, 20:00, 15+
HELLBOY
Obľúbený temný hrdina Hellboy sa vracia na plátna kín v plnej paráde. Pod hlavičkou ÚPVO (Úradu pre paranormálny výskum a obranu) sa vydáva do Londýna, kam sa zo záhrobia vrátila obávaná čarodejnica Nimue. „Krvavá Kráľovná“ potrebuje nabrať silu, pretože v dávnych dobách ju zabil samotný kráľ Artuš a kusy jej rozštvrteného tela ukryl v rôznych častiach Anglicka. Hellboy teraz musí zabrániť, aby Nimue na svet ľudí zoslala smrtiacu morovú ranu. Rohatý cynik má našťastie po svojom boku nevlastného otca, profesora Trevora Bruttenholma, a kamarátku Alice, mimoriadne nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokujúcu pravdu o svojom pôvode i o tom, aké je jeho skutočné poslanie.
Uvádza: Forum film
Film: USA Akcia, Fantasy, Dobrodružný     120 minút 
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
25., 28. 4. 2019, 20:00, 15+
Kliatba kvíliacej ženy
La Llorona. Plačúca žena. Desivý prízrak chytený medzi nebom a peklom s hrozným osudom spečateným vlastnou rukou. Už len zmienka jej mena desí po svete celé generácie. Počas života v záchvate žiarlivosti utopila svoje deti, no vzápätí sa za nimi so žalostným plačom vrhla do rozbúrenej rieky. Teraz plače naveky. Jej slzy sú smrteľné a kto v noci začuje jej volanie smrti, je zatratený. La Llorona sa zakráda tmou a loví deti v zúfalom pokuse nahradiť vlastné. Stáročiami sa jej nenásytná túžba stáva čoraz väčšou... a jej metódy čoraz desivejšími. V 70tych rokoch 20teho storočia sa La Llorona v Los Angeles zakráda nocou – za deťmi. Ignorujúc strašidelné varovanie znepokojnej matky podozrivej z ohrozovania detí, sa sociálna pracovníčka so svojimi malými deťmi čoskoro ocitne v hrôzostrašnej nadprirodzenej ríši. Jedinou nádejou ako uniknúť smrteľnému hnevu La Llorony zostáva kňaz zbavený ilúzií, ktorý na pomedzí strachu a viery pomocou mysticizmu vyháňa zlo. Vystríhajte sa pred jej chladným kvílením… nezastaví sa pred ničím, aby vás pohltila do svojej temnoty. Jej muky už nič nezmierni. Jej dušu už nič nespasí. Niet úniku pred prekliatím La Llorony.
Uvádza: Continental film
 Film: USA Horor, Mysteriózny        93 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
 
27. 4. 2019, 18:00, MP
28. 4. 2019, 16:00
Mia a biely lev
Rodinné dobrodružstvo o dievčati a jej priateľstve s bielym levom. Jedenásťročná Mia dostane malého bieleho leva a stanú sa z nich nerozluční kamaráti. Keď ale trochu podrastú a prestanú byť mláďatá, musia spolu utiecť do africkej divočiny, aby vzácne zviera zachránili pred lovcami trofejí. Výnimočný film z africkej prírody vznikal plné tri roky a počas nich sa z filmového príbehu stal skutočný. Jedinou možnosťou, ako film nakrútiť bez filmových trikov, totiž bolo, aby spolu malé biele levy a detskí herci vyrastali a stala sa z nich jedna svorka. Prípravy a natáčanie prebiehalo pod dohľadom Kevina Richardsona, vo svete známeho ako "Zaklínača levov". "Bolo to úžasné. Kevin a obaja detskí herci boli s levmi jedna rodina. Mohli s nimi robiť čokoľvek, kdekoľvek byť s nimi. My ostatní sme museli myslieť na to, že točíme s divokými zvieratami a predátormi, museli sme mať nejakú ochranu, držať sa za plotom. Ale oni traja mali to najdokonalejšie zabezpečenie. Lásku," spomína s dojatím režisér Gilles de Maistre. Kráľ prírody, majestátny lev ako ten najlepší kamarát a domáci miláčik? Prečo nie? Jedenásťročné dievča Mia sa s rodinou presťahuje na farmu v južnej Afrike, kde sa jej v leviej rezervácii splní dávny sen snáď všetkých detí sveta. Dostane malého levíka, mláďa vzácneho bieleho leva. Charlieho. Počas ďalších rokov sa z nich stanú nerozluční priatelia, parťáci na celý život, ktorých puto a láska stiera rozdiel medzi svetom ľudí a zvierat. Z mláďaťa, ale vyrastie naozajstné zviera, z roztomilého levíka sa stane skutočný úžasný silný lev. A Mia zistí, že rodinnej farme sa až tak dobre nedarí a otec musí obetovať jej jedinečného bieleho leva ako trofej pre lov turistov. Mia a biely lev nemajú inú možnosť, než utiecť, a vydať sa spolu na úžasnú cestu do africkej savany, aby v divočine ďaleko od pušiek lovcov našli pre Charlieho bezpečné miesto a levie kráľovstvo. Priateľstvo totiž nie je iba slovo, ale záväzok a skutočné dobrodružstvo. Režisér Gilles de Maistre má za svoju hranú aj dokumentárnu tvorbu rad ocenení vrátane detskej ceny a ceny divákov z Cannes. Nápad na film získal pri natáčaní dokumentu o priateľstve zvierat a ľudí v Afrike. Mamu hlavnej hrdinky hrá Mélanie Laurent známa napríklad z filmu Nehanební bastardi. "Bolo to ako sen. Až budem stará, budem môcť povedať, že som natáčala v Afrike s bielymi levmi a sledovala ich ako rastú. Raz sme boli von, naľavo od nás žirafy, napravo nosorožce a zrazu sa krajina začala triasť. Videli sme bežať stádo slonov. Nádhera. Nemohla som prestať plakať od dojatia."
Uvádza: Bontonfilm
Film: FRA Rodinný, Dobrodružný   98 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
26., 27. 4. 2019, 20:00,   12+
Dobrá smrť
Po ničivých udalostiach v Avengers: Infinity War (2018) je vesmír v ruinách. S pomocou zostávajúcich spojencov sa Avengers znova zhromaždia, aby odvrátili akcie Thanosa a obnovili poriadok vo vesmíre.
Uvádza: Saturn
Film: USA Sci-fi, Akcia, 183 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
26. 4. 2019, 17:30, MP
27. 4. 2019, 16:00
Hľadá sa Yeti
Predstavujeme vám pána Spojku! Výška 2 metre a 40 centimetrov, hustá srsť, váha 280 kilogramov – ale nedajte sa oklamať jeho vzhľadom....je neuveriteľne milý a srší vtipom. Všetci diváci, ktorí prídu do kina na film HĽADÁ SA YETI si ho zamilujú. Jeho dobrodružstvo začína vo chvíli, keď sa unavený z večnej samoty uprostred divočiny rozhodne napísať list nebojácnemu prieskumníkovi sirovi Lionelovi Frostovi. Prosí ho v ňom, aby mu pomohol nájsť vzdialených súkmeňovcov, ktorí žijú v tajomnom údolí Šangri-La. Sir Lionel dlho neváha a zorganizuje výpravu, ku ktorej sa pridá aj jeho dávna priateľka Adelina Fortnightová. Odvážne trio smeruje na druhý koniec sveta, aby pomohli novému priateľovi a zistili, že rodina sa dá nájsť aj na tých najneočakávanejších miestach.
Uvádza: Forum film
Film: USA Animovaný,          95 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
28. 4. 2019, 18:00, 12+
Voda, čo ma drží nad vodou
Úsmevno - dramatický príbeh jedného z najväčších slovenských básnikov, predstaviteľa takzvanej stratenej generácie. Autora libreta k muzikálu Kráľ Dávid a mnohých známych piesňových textov, ako napríklad Vráť trochu lásky medzi nás, (Money Factor), Len s ňou (Miro Žbirka), ale hlavne Voda čo ma drží nad vodou (Elán). Básnika, ktorý bol aj človekom a ktorý bol zároveň aj svojim vlastným protikladom. Génia, ktorý jednoducho síce nebol schopný vyrovnávať sa s nástrahami každodennosti, ale už v svojej tridsiatke bol maturitnou otázkou. Človeka číreho, ako diamant, ale zároveň niekedy aj takého ostrého. Film zachytáva obdobie od nástupu na poetickú scénu, ale hlavne posledných sedem rokov jeho búrlivého života. Jeho lásky, nádeje, sklamania, pády a vzostupy a boj so svojimi vnútornými démonmi. Vrcholí práve napísaním textu Voda čo ma drží nad vodou, popisuje autentické okolnosti jeho vzniku i obrovské nádeje, ktoré doň autor vkladal. Textu piesne, ktorej sa on už nedožil a tragicky zahynul pri autohavárii.
Uvádza: Continental film
Film: CZE, SVK Dráma, 82 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
Zdroj: MskS Šaľa
 
 

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?