Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Šaliansky magazín

Nová Mazda CX-5 Drive Together

Publikované Sala Online, 12.09.2017 - 17:12

 

Predstavujeme novú Mazdu CX-5. Mazda CX-5 má štýlový, prémiový dizajn KODO s vyváženými proporciami a ponúka pôžitok i komfort z jazdy pre vás. Príďte si ho vyskúšať na vlastnej koži ...

 

 

Drive together, spoločná radosť z jazdy

Zažite nový rozmer potešenia z jazdy v novej Mazde CX-5. Naše najnovšie kompaktné SUV s kompletne prepracovaným dizajnom exteriéru aj interiéru poskytuje vynikajúci komfort a pôžitok vodičovi aj jeho spolucestujúcim. Nová Mazda CX-5, navrhnutá a skonštruovaná ako stelesnenie čistej radosti z jazdy, poskytne každému na jej palube intenzívny pocit Jinba Ittai, teda pocit silnej spätosti a jednoty s vozidlom.

 

Oceňovaná Mazda CX-5 pokračuje vo vývoji a prichádza vynovená s cieľom byť najlepšia v segmente malých SUV

Vďaka vynovenému dizajnu KODO a bezkonkurenčnej kvalite spracovania pôsobí krásna karoséria v novej žiarivej farbe červená Soul Red Crystal suverénne a odhodlane, kým tichý, priestranný a pedantne vypracovaný interiér, zameraný na človeka, poskytuje maximálny komfort vodičovi aj spolucestujúcim. Ideálne vozidlo na dlhé, zábavné výlety s rodinou a priateľmi.

 

Vďaka vyspelým bezpečnostným technológiám i-ACTIVSENSE si môže každý užívať relax a radosť na cestách. Podeľte sa o dokonalý pôžitok z jazdy. KAROSÉRIA SKYACTIV novej Mazdy CX-5 patrí medzi najbezpečnejšie a zároveň najľahšie vo svojej triede. Zlepšením podvozku, izolácie a KAROSÉRIE SKYACTIV je jazda tichšia, kultivovanejšia a komfortnejšia.

 

Nezameniteľný dizajn a špičkový výkon v dokonalej harmónii

Podľa tvorcov vozidiel Mazda musí byť dizajn v harmónii s konštrukčným riešením, aby si vodič mohol za volantom naozaj vychutnať radosť z jazdy a získať pocit spätosti s vozidlom. Nová Mazda CX-5, zrodená z podstaty dizajnu KODO, je akoby plná energie a pohybu; má lepšiu aerodynamiku, lepšie jazdné vlastnosti a lepšiu ovládateľnosť.

Červená Soul Red Crystal je nová žiarivá farba karosérie s hĺbkou a krásou povrchu, akú dokážu vytvoriť len majstri svojho remesla. Táto nová farba, ktorá dáva vyniknúť kráse dizajnu KODO, pôsobí neuveriteľne živo a energicky.

 

Impozantný výkon, pôsobivá úspornosť

Technológie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS umožňujú novej Mazde CX-5 fungovať v harmónii s vodičom, ktorý si tak môže vychutnať väčší pôžitok z jazdy. Vďaka nášmu inovatívnemu systému G-Vectoring Control vozidlo presnejšie a kultivovanejšie reaguje na pokyny vodiča prostredníctvom volantu.

Tento systém, reguluje výkon motora v záujme optimálneho zaťaženia jednotlivých kolies. A keďže vozidlá typu SUV majú ťažisko položené vyššie, určite oceníte prínos tohto systému. Riadenie je presnejšie, vozidlo je lepšie ovládateľné a cestujúci si užijú hladšiu, komfortnejšiu jazdu.

 

Ochrana pre vás aj vašich spolucestujúcich na svetovej úrovni

Ďalším príkladom toho, ako sa snažíme umocniť spätosť vodiča s vozidlom, sú naše inteligentné bezpečnostné technológie i-ACTIVESENSE AWD. Na základe údajov z 27 senzorov systém vyše 200-krát za sekundu vypočítava rôzne nastavenia, aby vodičovi pomáhal rozpoznávať potenciálne nebezpečenstvá, vyhýbať sa kolíziám tam, kde je to možné, a znižovať závažnosť nehôd, keď sa im nedá zabrániť.

Bezpečnosť, vďaka ktorej si užijete viac radosti pri cestovaní s rodinou

Bezpečnostné technológie Mazda ponúkajú ochranu na úrovni svetovej špičky pre vás aj vašich spolucestujúcich. Naše vyspelé bezpečnostné technológie i-ACTIVSENSE vám navyše poskytnú radosť z jazdy vďaka pocitu Jinba Ittai.

Nová Mazda CX-5 obsahuje najnovší adaptívny tempomat Mazda a viacfarebný projekčný Head Up displej s funkciou rozpoznávania dopravných značiek, vďaka ktorej sa rýchlostné obmedzenia a iné dopravné značky zobrazujú priamo pred vodičom na čelnom skle.

 

Informácie a zábava

K vytvoreniu pevného, jedinečného puta medzi vodičom a vozidlom prispieva aj intuitívny systém infozábavy a konektivity MZD Connect. Vďaka nemu sa bez námahy dostanete k hudbe, sociálnym médiám, mapám, svojim kontaktom a aplikáciám prostredníctvom 7” farebného dotykového displeja alebo ovládača multimédií.

 

Vďaka kruhovému HMI ovládaču ovládate systém bez toho, aby ste spustili oči z cesty. Relax pri hudbe vo fantastickej zvukovej kvalite vám zaručí prémiový systém BOSE® s 10 reproduktormi.

 

 

Keď jazdíte v Mazde, nikdy nie ste sami.

 

Váš dealer Mazda - N-motor s.r.o.

Drážovská cesta 5, 949 01 Nitra

037/741 73 63

0911 647 901, 0911 270 026

info@n-motor.sk

www.n-motor.mazdadealer.sk


Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?